Nederlandse diabetes-patient in Chinees ziekenhuis omdat hij op z’n ‘internetliefje’ wachtte

Datingfraude via internet is in deze vakantietijd aan de orde van de dag. Mannen en vrouwen die verliefd worden op prachtige niet bestaande ‘partners’ waar hele bendes veel geld aan verdienen.

Een schrijnend voorbeeld is de 41-jarige Sander Cirk uit Den Helder. Ook hij vond zijn ‘droomvrouw’ digitaal en vloog daarom naar China, waar natuurlijk in geen velden of wegen iemand op hem wachtte…..

Op vliegveld Shangsha bleef hij 2 weken wachten, zeker wetend dat ‘Alice’ zou komen. De man is diabetes-patiënt en het werd hem bijna fataal. Hij sliep er op bankjes en leefde vooral van instant noedels. Voor een hotel had hij geen geld.

“Ik heb me bij de politie gemeld en mijn verhaal verteld”, aldus Sander Cirk aan De Telegraaf. “Ik heb gevraagd of ze me konden helpen. Ik heb zelfs voorgesteld om voor hen te werken. Is er een politieauto stuk? Kom maar, ik maak hem wel.” Afgelopen weekend werd hij echter in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis, door zijn diabetes en bijkomende nierproblemen.

De Nederlander weigert te geloven dat hij is belazerd door zijn Chinese internetdate, die we maar ‘Alice in Wonderland’ zullen noemen. “Ik ben ervan overtuigd dat ze serieus met me is. Ik wil haar eigenlijk gewoon mee naar huis nemen.”

De vrouw zegt zelf in een ziekenhuis in Zhengzhou te liggen voor ‘plastische chirurgie aan haar gezicht’. Aan de South China Morning Post zegt de vrouw dat ze een foto ontvangen heeft van de man, maar dat ze niet begreep wat het was. “Het zag eruit als vluchtinformatie, maar hij heeft me nadien nooit gecontacteerd. Ik was online ook aan het wachten.”

Lees ook:Chinezen kunnen nu kindjes maken in sekskamers van het ziekenhuis
Lees ook:Drentse probeerde ex-man te vergiftigen middels ‘lekker bakkie’
Lees ook:KIJKEN: Lideweij verliet haar Sander toen hij terminale kanker had en aan de fles ging
Lees ook:Geen ring, maar ringvinger afhakken als bewijs van trouw
Lees ook:Geld maakt niet gelukkig, behalve…………

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>