Heb jij ook zoveel geile meiden in je mailbox hangen?

Ondanks de beste spamfilters en een precieze afstelling, piepten er deze week toch weer een paar tussendoor. Moniek van Zandens, Fleur Leibaar en Moniek de Riddertom.

Geen idee van het bestaan van deze dames, maar ze waren alledrie geil en wilden seks met me. Alsof er aan deze kant van de lijn een oude, eenzame hunkerende man zit.

Aangeven dat je geen mail meer wenst te ontvangen is een stimulans voor meer. De NOS ging op onderzoek uit naar dit irritante fenomeen, waar helaas nog steeds mensen in trappen…

Veel ‘gesprekken’ op deze sites hebben een vast patroon: een vrouw stuurt zogenaamd een berichtje om snel af te spreken. Maar als de gebruiker van de website daar op ingaat, wordt hij zo lang mogelijk aan het lijntje gehouden. Opvallend is dat valse profielen bovendien ontkennen dat ze bestaan. “Natuurlijk ben ik echt, geen behoefte om mensen te belazeren. En jij?” Dat soort zaken.

De NOS vindt een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van ‘erotische chats’, namelijk Zubar BV. Zij betalen thuiswerkers 10 tot 15 cent per bericht, afhankelijk van hoeveel ze er per week versturen.

Branchevereniging Thuiswinkel.org en het keurmerk voor veilige datingsites willen dat het makkelijker wordt om dit soort dubieuze praktijken aan te pakken.

Lees ook:Over mensen die hun partner verlaten voor nep-profielen op internet
Lees ook:Wees alert op de dating scammers!
Lees ook:Tinderen met de naakte waarheid
Lees ook:Beloftes
Lees ook:Alweer je lippen bijwerken? Mannen houden van puur natuur!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>