Singles moeten niet te moeilijk doen over eten

PETA 1Hoewel we deze week uit onderzoek publiceerden, dat aangaf dat je als je voor het eerst gaat daten je niet direct moet gaan eten, is het toch belangrijk dat je weet dat er bij partnerkeuze wel op je consumpties gelet wordt.

Het volgen van een streng dieet kan een ware afknapper zijn. Zowel veganisten als fast food junkies hebben moeite een partner te vinden……

Zulks blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP onder 2739 mannelijke en vrouwelijke vrijgezellen tussen de 18 en 65 jaar.

Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38% neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra wel voor lief.

Vooral vrouwen vinden het niet belangrijk dat hun Mr. Right strak in zijn lijf zit. Maar mannen zijn er nogal dubbel in: bijna 1 op de 3 mannen wil een slankere partner dan hijzelf en zou zijn geliefde zelfs een dieet aanraden.

Gecompliceerde dieetwensen of ingewikkelde voorkeuren wat betreft voeding bemoeilijken de kans op een partner. Zo vinden vrijgezelle mannen (32%) een vrouw die een veganistische levensstijl volgt het minst aantrekkelijk en een groot deel (40%) van de vrijgezelle vrouwen vindt een man die zich elke dag volstopt met hamburgers met patat een ware verschrikking.

Eenderde van de respondenten maakt het niets uit wat hij of zij eet.

Veel singles scharen zich onder de noemer alleseters (mannen: 55%, vrouwen: 39%) of in de categorie gezonde, biologische voeding (mannen: 27%, vrouwen: 48%). 10% van de mannen claimen een door en door vleeseter te zijn tegenover maar 2% van de vrouwen.

PETA – Do It Like They Do from Electric Theatre Collective on Vimeo.

Lees ook:Mannen vinden liefde belangrijker dan vrouwen
Lees ook:Afknappers bij dating-profielen
Lees ook:Nederlandse singles sporten zich een versuffing
Lees ook:Vrouwen eten ongezonder als ze een relatie hebben
Lees ook:Datende singles zijn veel te veel bezig met uiterlijkheden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>