Geeks en paardenmeisjes vallen voor elkaar

Biks&BytesTweakers.net, een platform voor gamers en Bokt.nl, de website voor paardenliefhebbers, hebben digitaal de handen ineen geslagen.

Ze zijn een datingsite gestart waarbij middels technologie een match tussen gebruikers van de twee sites wordt gemaakt, want geeks en paardenmeisjes lijken een uitstekende combi te vormen….

De site, toepasselijk genaamd Biks & Bytes, is alleen te gebruiken door mensen die geregistreerd zijn op de 2 voornoemde sites. Op basis van de ingevulde profielgegevens, zoals leeftijd, interesses en woonplaats, en een slim algoritme dat gebruikers indeelt aan de hand van door hen gebruikte steekwoorden in de afgelopen 60 dagen, is het systeem in staat een geschikte kandidaat te presenteren.

“De eerste resultaten zijn meer dan bemoedigend”, zegt Bart van Bragt, oprichter van Bokt. “We hebben de achterliggende technologie uiteraard de afgelopen periode in alle stilte en besloten kring getest en zagen snel goede resultaten. De combinatie van paardenmeisje en elektronicafan is er blijkbaar een die goed werkt.”

“Op Tweakers komen overwegend mannen, terwijl op Bokt vooral vrouwen komen”, stelt Wilbert de Vries, hoofdredacteur van Tweakers. “Beide groepen hebben echter iets gemeen, namelijk een passie waar ze graag over praten en hun tijd aan besteden. Ze weten daardoor dat de partner niet altijd op de eerste plek komt. Paardlief heeft bijvoorbeeld elke dag aandacht nodig en in de meeste weekenden is pc-game BioShock: Infinite of het instellen van de nieuwe telefoon of tablet belangrijker dan schoonmoeder.”

PS: dit was dus één van de leukste 1 aprilgrappen van dit jaar

Lees ook:André Kuipers is DE man van dit jaar
Lees ook:Peter R. de Vries en de wraakporno
Lees ook:20′ers van nu hebben het stukken zwaarder dan hun ouders destijds
Lees ook:Tinder nu ook voor transgenders
Lees ook:De hele wereld wordt aan elkaar gelogen op datingsites

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>