Wat trek ik aan op mijn date?

imageO, help: wat kunnen vrouwen toch een problemen hebben met hun meestal te uitgeberide garderobe.

‘Ik heb niks om aan te trekken’, roept zij voor haar goed gevulde kledingkast.

Vooral als er een date op het programma staat. Wat te doen en wat niet?

Mad-Men-styliste Janie Bryant, raadt vrouwen een ‘leuke, sexy outfit’ aan, maar ontwerper Marc Bouwer waarschuwt voor te uitdagende kledij……

“Wees niet bang om je vormen te laten zien”, zegt hij, “maar vermijd te diepe decolleté’s en extreme dingen”, aldus Bouwer.

De bekende haarstylist Christo tipt dat vrouwen voor een eerste date moeten kiezen voor natuurlijke make-up en een eenvoudig en speels kapsel.

Wat trek je dan aan als die leuke man je vraagt voor een informele bezigheid of simpelweg uitnodigt voor een kop koffie? “Leuke jeans met enkellaarsjes werken altijd”, volgens Janie Bryant. “Zorg ervoor dat je wel bedekt bent, maar kies wel voor aansluitende kleding.

Voor een officiëler gebeuren, zoals een concert of een sjiek etentje werkt de LBD, oftewel het eenvoudige zwarte jurkje. “Stop een paar pumps en opvallende oorbellen in je tas, zodat je je snel kunt aanpassen als dat nodig is.” Laagjes zijn sowieso handig en maak het af met een getailleerd jasje.

Lees ook:Maatjes & minnaars
Lees ook:Tips van mannen aan vrouwen over een eerste date
Lees ook:Beroemdheden en hun ‘wijsheden’ over de liefde
Lees ook:Mensen zijn nog het meest gefocust tijdens seks
Lees ook:Goed gekleed krijg je betere seks

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat trek ik aan op mijn date?

  1. Dating

    En als je twijfelt…ga gewoon naar een kledingwinkel en vraag een verkoper om advies wat leuk is voor een date. Schaam je je daarvoor? Dan vraag je gewoon om advies wat te dragen voor een avondje uit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>