Friese Sociale Dienst gaat bijstandsvrouwen koppelen aan rijke kerels

rich_man_datingDe Friese plaatsen Dongeradeel en Dantumadiel hebben een bijzondere manier gevonden om te bezuinigen op de uitkeringen.

De sociale dienst gaat bijstandsvrouwen ‘updaten’ om ze vervolgens aan een rijke kerel te koppelen, die de dames kunnen onderhouden………

Woordvoerder Martijn Adema van Dantumadiel bevestigt de aanpak tegenover de Leeuwarder Courant.

Er wordt per vrouw €1400,- geïnvesteerd in de ‘opknapbeurt’, zo meldt de dienst. Hiermee kan echter 4 ton per jaar worden bespaard, ervan uitgaande dat eenderde van de bijstandsmoeders aan de rijke man wordt geholpen en dus geen uitkering meer nodig heeft.

Voor dat geld mag de bijstandmoeder naar een kapper in Dokkum en krijgt ze een ‘imagoadvies’.

Ook wordt de kledingkast doorgenomen, wordt er geshopt indien de garderobe niet hip genoeg is, en krijgt de vrouw tips op het gebied van sociale vaardigheden, lichaamshouding en presentatie.

Wanneer de vrouw ‘geupdate’ is, mag ze op de foto bij een fotograaf waarna ze wordt ingeschreven bij relatiebureau Mens en Relatie uit Oentsjerk.

Lees ook:Belgen raken rijbewijs kwijt als ze geen alimentatie betalen
Lees ook:‘Lattende’ 65-plussers krijgen per 1 februari meer AOW
Lees ook:Mannen geven meer geld uit aan eerste date dan vrouwen
Lees ook:Lodding: wat je van ver haalt is (misschien) lekker
Lees ook:Kinderen van rijke ouders lijden het meest onder een scheiding

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Friese Sociale Dienst gaat bijstandsvrouwen koppelen aan rijke kerels

  1. HAHAHAHA

    Friese Sociale Dienst gaat bijstandsmannen koppelen aan rijke grieten

      /   Reply  / 
  2. flash

    hahahahaahha meestal als een vrouw bij de kapper vandaan komt heeft ze een kortgeknipt jongens koppie.dan wordt de kleding kast door genomen en loopt ze later in spijkerbroek op weg naar de fotograaf.
    eenheids worst dus wat we al zo vaak zien in nl.
    dus ik zie het somber in.weggegooid geld.

      /   Reply  / 
  3. Ruud.

    Een rijke vent zit niet te wachten op zulke dames ! Die hebben genoeg keus, want er zijn genoeg leuke dames met goede opleiding en baan, die op een rijke kerel azen. Misschien is er voor die bijstandsvrouwtjes nog wel hoop door als prostituee voor oude kereltjes te werken. Bijstandsvrouwen zijn immers vaak niet de aantrekkelijkste dames. Nu ja, de meeste Nederlandse vrouwen zijn niet bepaald aantrekkelijk en dus kunnen rijke kerels een leuke dame uit het buitenland halen, indien ze er heel lelijk uitzien. Mooie Russische of Poolse dames plukken zo’n vent graag kaal !

      /   Reply  / 
  4. elisa

    Zonde van het geld. Eenmaal aan de man, dan gaat de spijkerbroek weer aan, haar wordt kortgeknipt, bril op de neus, geen makeup…voila..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>