Een beetje vrouw wil een spuitgast tussen haar lakens

NaaktkalenderBrandweerHet meest opwindende beroep wat een man volgens de vrouwen anno 2010 kan hebben is dat van brandweerman…….

Dat blijkt uit Brits onderzoek, uitgevoerd voor datingsite ForgetDinner.

De spuitgasten als hebbedingen worden gevolgd door achtereenvolgens doktoren, leraren, politie-agenten en fitnessinstructeurs.

Mannen uit de wereld van de grijze pakken scoren niet bijster meer. Nummero 1 van de afdeling afknappers zijn de bankiers, maar ook makelaars, politici, advocaten en verkeersagenten kunnen het ‘schudden’.

Een woordvoerder van de datingsite noemt de lijstjes ‘een teken des tijds’. Voor de kredietcrisis waren de heren uit bank- en verzekeringswezen nog reuze populair. Nu kleeft er een ranzig randje aan.

Uit Nederlands onderzoek in 2008 bleek ook al dat brandweerlieden samen met verpleegkundigen de meest gewaardeerde beroepsgroepen in ons land zijn.

Illustratie: Deze spuitgasten uit Hasselt wonnen vorig jaar het Belgische TV-programma ‘De Naaktkalender’, in NL gemaakt onder de titel ‘Blootgewoon’ met Anita Witzier

Lees ook:Collega’s vormen de storendste factor op de werkvloer
Lees ook:Nederlandse mannen verliezen van Australiërs qua aantrekkelijkheid
Lees ook:Carrièreman gewild bij single-vrouwen
Lees ook:Idealen NL singles: een blonde doktersassistente en een bruinharige ondernemer
Lees ook:Man met monotoon stemgeluid scoort het best bij de dames

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een beetje vrouw wil een spuitgast tussen haar lakens

  1. Rosalie

    Ik ken anders een behoorlijk foute brandweerman uit Scherpenzeel is onlangs tegen de lamp gelopen. Is al een eeuw getrouwd en gaat al langer dan een eeuw vreemd. Blijkt een zeer ranzige vent te zijn. Dus dames opgepast.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De meest sexy mensen vliegen in Nederland door de lucht! | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>