Idealen NL singles: een blonde doktersassistente en een bruinharige ondernemer

young-couple

De Nederlandse single man zou zichzelf een vrouw wensen met blonde haren en blauwe ogen. De doktersromans komen ook niet zomaar uit te lucht vallen: de doktersassistente is het meest gewilde beroep. Niet te dom, maar ook niet te slim dus. Een sportieve vrouw doet het ook goed bij de heren.

Vrouwen gaan het liefst op date met een ondernemer met kort bruin haar en blauwe ogen. De ideale man heeft bij voorkeur een hond, maar ook mannen met paarden of zelfs vissen zijn populair. Verrassend genoeg geven vrouwen eerder de voorkeur aan een man met een normaal postuur dan een gespierde hunk. Een groot deel van de dames wil een man die houdt van koken of uiteten gaan.

Zo blijkt uit onderzoek van datingsite LEXA.

Waar letten we op als we een potentiële partner ontmoeten? Wie denkt dat mannen als eerste naar de borsten of billen kijken, heeft het mis. Bij 1 op de 5 mannen gaat de blik namelijk direct naar haar ogen, en bij een even groot aantal valt de glimlach van een vrouw meteen op. Opvallend is dat heren vaker zeggen de spieren van een vrouw als eerste te checken dan haar borsten.

Hoewel de meeste vrouwen ook eerst de ogen en glimlach van een man bekijken, kijkt 1 op de 10 vooral naar de mond van een man. Daarna proberen zij iets af te lezen aan zijn handen. Checkcheckcheck:

Ideale-Date-Infographic

Lees ook:Vrouwen vinden mannen met bruine ogen betrouwbaarder, maar….
Lees ook:Mannen en vrouwen kijken elkaar als allereerste naar de ogen
Lees ook:Mannen gaan het liefst op stap met blonde welgevormde meiden
Lees ook:Ach help, mannen stellen de perfecte vrouw samen
Lees ook:En waar kijken mannen het eerst naar bij een vrouw?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>