Blind-daters zijn vaak sex-daters

blind-datesDriekwart van de Nederlanders die via het internet blind dates afspreken, hadden met tenminste 1 van deze afspraakjes seks…..

Dit blijkt uit een onlangs gehouden enquête met 866 deelnemers, die op online-dating-websites is uitgevoerd.

Voor gebruikers van singlesites is het vrij normaal om met een blind date af te spreken: 67% van de deelnemers heeft een internetflirt al eens in het echte leven ontmoet. Maar wat gebeurt er tijdens deze afspraakjes?

De meerderheid (78%) van de Nederlandse actieve blind daters gaf toe met één (24%) of zelfs meerdere (54%) contactjes in bed te zijn beland. Slechts bij 22% mondde een blind date nog niet uit in een seksueel intermezzo. Daarmee staat NL in Europa bovenaan, gevolgd door Zweden (75%).

“Wij stellen vast dat steeds meer Nederlandse singles een tweeledige doelstelling hebben bij het online zoeken naar een partner. Op de eerste plaats zoeken ze de droompartner voor het leven, maar tijdens de ‘wachttijd’ genieten ze graag van een of ander erotisch avontuur”, aldus persvoorlichtster Britte van Basten van Metaflake Network.

“Dat verklaart ook de groeiende populariteit van sites voor casual dating. Interessant om te zien is dat singles daarbij niet alleen op zoek zijn naar one-night-stands, maar een voorkeur hebben voor langdurige erotische relaties. Dat geldt vooral voor vrouwen.”

Wie online op zoek gaat naar een levens- of sekspartner, moet hiervoor eerst een geschikte internetplek zien te vinden. Van Basten: “Veel dating-sites zien er op het eerste oog aanlokkelijk uit, maar voldoen nauwelijks aan de doelstelling.

Op online-dating-websites.nl geven ze een overzicht van de websites die door onze consumententest heen zijn gekomen. Vooral in de categorie ‘erotische contacten’ bevindt zich veel kaf tussen het koren.”

Lees ook:Helft van de Nederlanders ontmoette weleens online date in het echt
Lees ook:100 singles
Lees ook:De ware ontmoeten? Trek er vooral veel op uit!
Lees ook:Angst om alleen te zijn met feestdagen schudt singles wakker
Lees ook:Nederlanders vinden Vlaams accent opwindend; andersom bepaald niet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>