Single? Eigen schuld!

travs-bookAlleengaande dames opgelet: Want volgens het boek ‘Don’t be that girl’ zijn jullie zelf verantwoordelijk voor het single zijn.

Jullie zijn te bitter, te emotioneel of te onzeker om mannen écht toe te laten in je leven……

De Amerikaanse arts Travis Stork, bij het tv-publiek beter bekend als de charmante Bachelor Paris, schreef het boek, waarin hij vrouwen oproept hun slechte gewoontes aan de kant te zetten.

Stork onderscheidt 8 typen vrouwen, die volgens hem nooit een gelukkige vaste relatie zullen krijgen.

1. Agenda Girl
Deze single is geobsedeerd door het huwelijk. Ze heeft een 5-jarenplan waarin ze de juiste man moet vinden en met hem moet trouwen. Bovendien wil ze zo snel mogelijk een baby. Dit type plaatst bovendien alles in vakjes, en plant alle activiteiten zorgvuldig. Hierdoor is het vaak moeilijk om eens buiten de lijnen te gaan.

2. Yes Girl
Ze vindt alles goed en gaat in alles mee met haar vriendje. Ze wil door iedereen aardig gevonden worden. Het gebrek aan conflict en de daarbij horende verveeldheid zijn de meest voorkomende oorzaken waarom een man het bij dit type vrouw niet lang vol zou houden.

3. Drama Queen
De overemotionele vrouw, die alles bijhoudt en over alles ellenlange gesprekken wil voeren schrikt mannen mateloos af. Dit soort vrouw herinnert zich alles nog erg levendig en heeft wraakgevoelens jegens alle exen die het met haar hebben uitgemaakt.

4. Bitter Girl
Dit type lijkt op de drama Queen. Ze kunnen en willen dingen niet loslaten en zijn altijd klaar om in de defensieve rol over te schakelen. Ze willen niet meer gekwetst worden en zullen mannen, die hen doen terugdenken aan exen zo snel mogelijk uit hun leven weren.

5. I’m not sure
Deze vrouw twijfelt altijd… aan zichzelf. Ze vindt zichzelf niet knap, niet slim, en niet grappig genoeg voor welke man dan ook. Dat gebrek aan zelfvertrouwen stoot veel mannen af. Niets is zo’n grote afknapper als een onzekere vrouw.

6. Desperate
Wanhopige vrouwen nemen het heft in eigen handen en stalken hun uitverkorene met telefoontjes, smsjes, mailtjes, etc. Ze weten van geen ophouden en begrijpen niet waarom dit voor iemand irritant is. Ze moeten en zullen deze partner binnenhalen en wijken voor niemand.

7.  Working Girl
Dit type heeft alles over voor haar carrière en is getrouwd met haar werk. Ze heeft geen relatie nodig, want ze moet elke dag al uren spenderen aan d’r job. Hierdoor kan ze zichzelf redden van het beangstigende wereldje van het daten, maar zal ze dus single blijven.

8.  Lost
Sommige vrouwen gaan zo op in hun relatie dat ze zichzelf verliezen. Hun man gaat vreemd of behandelt haar slecht, maar dat heeft volgens haar ‘allemaal zijn redenen’. Niemand kan volgens haar begrijpen wat er allemaal gebeurt. Door zich volledig weg te cijferen zal ze echter nooit aan een geschikte man komen en alleen of ongelukkig verder moeten.

Lees ook:Mannen van nu moeten alles zijn: machoman én vrouwenfluisteraar
Lees ook:Singles zijn trendy
Lees ook:Ruil jij spontaan een dagje van mobiele telefoon met je partner?
Lees ook:Dames: ‘Eigen schuld, dikke bult als je man vreemdgaat!’
Lees ook:Singles willen én een relatie én meer seks in 2013

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Single? Eigen schuld!

  1. donsolo

    Allemachtig ,ik hoor weer nergens bij!!

      /   Reply  / 
  2. donsolo

    Dus ik hoor ,weer nergens bij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>