Singles willen én een relatie én meer seks in 2013

Wat wil de alleengaande anno 2013? Als we de cijfers van nieuw onderzoek moeten interpreteren bestaat de happy single niet in grote getale.

Ruim de helft wil dit jaar de man of vrouw van zijn leven ontmoeten en eenderde van de single heeft nood aan seks……….

Uit de goede voornemens van 1000 ondervraagde Britse alleengaanden door Cupid.com blijkt dat mannen en vrouwen veelal dezelfde wensen hebben.

Zo wil 57% dit jaar nog verliefd worden, heeft 39% graag meer seks in 2013 en wil 64% meer dan ooit van het leven genieten.

Het ontbreekt de deelnemers overigens niet aan optimisme. Bijna 6 op de 10 verwacht tegen het eind van dit jaar gelukkig te zijn in een stabiele relatie. Opvallend is dat 11% van de mannen daarbij ook gesetteld en eventueel getrouwd wil zijn. Bovendien denken ze tegen die tijd ook aan het starten van een gezin.

Als het aankomt op het vinden van ‘de ware’, zijn mannen proactiever dan vrouwen. Zij zijn dubbel zo vaak als vrouwen bereid om een ander type te daten dan waar zij normaal voor vallen. Een kleine 6% zou wel met een bekend persoon uit willen gaan.

Single vrouwen richten zich meer op zichzelf. Zo wil 32% graag wat meer tijd uittrekken voor zelfontplooiing. Single mannen willen graag socialer worden, o.a. door geld aan een goed doel te doneren en meer rekening te houden met anderen.

Lees ook:Hoe herken je de ware?
Lees ook:De ware vind je na 22 dates
Lees ook:100 singles
Lees ook:Alleenstaande ouder meer in trek dan kinderloze single
Lees ook:Kans van 1 op 285.000 dat je de ware vindt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>