Thuis geen seks? misschien het madonna-hoer complex!

MadonnaWhoreDe ideale vrouw, zo vertelde een man mij ooit, is een prinses aan de arm en een hoer in bed.

Welja, dacht ik, vrouwen zijn ook veeleisend.

Toch kan niet iedere man zijn eigen vrouw zowel als prinses als hoer hanteren……..

Voetballer Ashley Cole was getrouwd met de knappe en in Engeland zeer populaire zangeres Cheryl Cole, maar bleek overspelig te zijn met serveersters en webcamgirls.

Autohandelaar Jesse James was getrouwd met Oscarwinnares Sandra Bullock, maar bleek vreemd te gaan met webcamgirls en stripsters.

Tiger Woods was getrouwd met het Zweedse model Elin Nordegren, maar bleek buiten de pot te pissen met serveersters, webcamgirls, stripsters én pornosterren.

Het Madonna-hoer-complex, door Freud naamgegeven, stelt dat veel mannen de vrouwen indelen in 2 categorieën: om mee te trouwen of om seks mee te hebben. Even voor de duidelijkheid: met Madonna wordt hier de Heilige Maagd Maria bedoeld en niet the Queen of Pop, die volgens sommigen eerder in de laatste categorie zou vallen.

De mooie en succesvolle echtgenote is niet alleen de gerespecteerde moeder van een paar fotogenieke kinderen, maar ook een decoratief pronkstuk op feesten en partijen: de armcandy, zo u wilt: de prinses.

De rest van de dames zijn wipkippen die het haantje veren in zijn reet steken en seksuele diensten verlenen die de heer des huizes niet (meer) aan zijn echtgenote durft te vragen. Seks zonder liefde versus liefde zonder seks.

Lees ook:Mannen geven serveersters in het rood meer fooi
Lees ook:De kick van lipstick II
Lees ook:Ex-prostituees moeilijk aan de man
Lees ook:Heb geen seks met vrouwen in het rood: ze willen alleen maar zwanger worden!
Lees ook:Of je tatoeëert gewoon je hele reet vol

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>