Of je tatoeëert gewoon je hele reet vol

Cheryl Cole heeft recent een gigantische rozen-tattoo op haar achterste laten zetten. En dat heeft ze aan de hele wereld laten weten via Twitter en Instagram.

Nu zou ik zeggen: als je zulke mooie bibben hebt als mevrouw Cole, heb je dat helemaal niet nodig.

Maar ik vrees dat niet alleen het zetten van het enorme rozendschilderij pijn heeft gedaan, maar dat het haar ook pijn doet in de portemonnee……

l’Oreal waar Cheryl Cole 1 van de uithanborden van is, is helemaal niet te spreken over de beroosde achterzijde van de Britse.

“De productenlijn waar ze model voor staat draait om natuurlijke schoonheid”, legt een betrokken bron uit. “De alles behalve natuurlijke plaatjes die ze heeft laten zetten heeft L’Oréal nogal nijdig gemaakt. Het is een kwestie van tijd totdat ze wordt doorgeschoven naar een andere lijn.”

Het is niet ‘zomaar een contractje’ dat Cheryl dreigt te verliezen. Het bedrijf betaalt de brunette ongeveer 500.000 pond om reclame te maken voor cosmetica. Dan zit je toch echt wel op de blaren nietwaar?

Lees ook:Lekker uit je dak op een echtscheidingsparty
Lees ook:Heleen van Royen ziet ‘sorbetrelatie’ met Bart Meeldijk niet voor eeuwig
Lees ook:Blondjes: ze kunnen het niet helpen, maar mannen verkiezen nu brunettes
Lees ook:40′ers bereiken seksueel hoogtepunt en zijn hun wilde haren lang niet kwijt
Lees ook:Samen leven, samen sterven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>