Spermadonor on top

Spermadonoren blijven graag anoniem. Eén van de redenen is dat zij best willen bijdragen aan het krijgen van een kind, maar als vader optreden zit er niet in. Zo denkt Ed Houben er echter niet over.

Hij is 38 jaar en een echte recordhouder. De afgelopen 6 jaar verwekte hij bij verschillende moeders 45 kinderen……………..

Het is wel duidelijk:anoniem blijven wil meneer niet. Onlangs organiseerde hij een ‘familiedag’ voor zijn nageslacht. “12 van de kinderen kwamen daar kennismaken met ‘de man van het zaadje’”, zo meldt het Parool.

“Houben speelde zijn rol als ‘pater familias’ gekleed in een T-shirt met opdruk van een zaadcel en het onderschrift, naar de Romeinse keizer Julius Ceasar, ‘veni, vidi, vici’ (ik kwam, zag en overwon). Sommige moeders schrokken wel toen ze hoorden hoeveel nakomelingen Houben al rond heeft lopen. Zelf wil de stadsgids doorgaan tot minimaal 50 kinderen.”

Tja, dat wordt lastig. Hoe vertel je je kind dat hij of zij nog 49 halfbroertjes of halfzusjes heeft rondlopen? Dat je altijd even moet checken bij je liefje hoe hij of zij verwekt is voordat je met elkaar het bed induikt?

Lees ook:De Maastrichtse spermadonor van 100 kinderen
Lees ook:Moeders denken dat hun Benjamin ook echt de kleinste is
Lees ook:Iedereen kan de vader zijn
Lees ook:Het mooist gelijkende kind heeft een streepje voor
Lees ook:Lievelingetje

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spermadonor on top

  1. Ed Houben

    Jeetje, hoe veel intelligente kinderen er ook geboren worden… het is vechten tegen de bierkaai als zij moeten overleven in een wereld waar zo een oppervlakkige mensen als jij opiniestukjes zonder enig eigen onderzoek schrijven.

    O tempora, o mores!

    Ed Houben

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>