Een ‘scheidfeestje’ is leuker dan een ‘trouwfeestje’

DoJe zou het misschien niet direct verwachten met alle nare verhalen over vechtscheidingen, maar er zijn mensen die juichen als hun scheidingsconvenant op de mat ligt.

Er zijn allerlei overgangsrituelen, rond de geboorte, volwassen worden, het huwelijk en de dood. Maar nu 1 op de 3 huwelijken strandt, is het tijd voor een echtscheidingsritueel………..

Mensen die nog ‘on speaking terms’ zijn kunnen bijvoorbeeld de trouwringen samen kapot slaan of theatraal in de zee werpen.

Maar vaker zijn het vrouwen die een feestje bouwen. Niet specifiek bedoeld als trap na, maar juist positief: het vieren van een nieuwe start in het leven. Anderen zien het als een manier om je vrienden te bedanken die je gesteund hebben in moeilijke tijden.

Tijd om veel flessen te ontkurken, de hernieuwde vrijgezellenstatus te vieren. Trouwerij? Nee, ik heb vanavond een schenderij! Voila wat inspiratie:
DivorceCake
D2
D3
D4
D5
D6

Lees ook:Aangeboden: compleet leven
Lees ook:Lekker uit je dak op een echtscheidingsparty
Lees ook:De valkuil van de alleengaande
Lees ook:Exclusieve matchmaker IVY bemiddelt nu ook voor single 20′ers (die de lat hoog leggen)
Lees ook:15 Utopianen arriveren vanavond in een Gooisch bos

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>