Aangeboden: compleet leven

Je relatie is uit. Je bent verdrietig. Je praat er met anderen over. Hier en daar krijg je advies. Ook het advies “begin lekker opnieuw” en de opmerking “toch fijn zo’n verse start?” vliegt om je oren. Maar hoe doe je dat “opnieuw beginnen”? Lees onderstaande stukje maar even. Wie weet is het iets voor jou….

Te koop: compleet leven
SYDNEY – Een Australiër die na zijn scheiding opnieuw wil beginnen, heeft zijn leven op de veilingsite eBay aangeboden. ”Het is tijd voor een nieuwe start. Ik wil zien wat het leven me te bieden heeft”, zei Ian Usher dinsdag op een Australische televisiezender.
De 44-jarige Ian verkoopt op 22 juni zijn leven in een pakket. Dat bevat niet alleen zijn huis ter waarde van 245.000 euro, maar ook zijn auto, motor, jet ski, waterbron, zijn vrienden en zijn baan in een tapijthandel.
”Als het verkocht is loop ik de deur uit met mijn portemonnee en mijn paspoort en begin ik opnieuw”, aldus de verkoper.
Zijn ex heeft zijn verkoopactie ‘licht gestoord’ genoemd.

Lees ook:Leeg nest-syndroom of verinniging van de relatie?
Lees ook:Verwijder je ex uit je online bestaan!
Lees ook:De zilveren revolutie: gepensioneerde echtscheidingen
Lees ook:Deze mannen zijn geen huwelijks-materiaal!
Lees ook:Als de seks verdwijnt uit de relatie, zegt dat nog niks over de liefde

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Aangeboden: compleet leven

  1. Jimmy

    Misschien begint die wel een goede hardrock band: zo’n drang tot volledige overgave aan het lot past in de muziek.Ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  2. Stefan

    Eerlijk gezegd vind ik het wel een goed idee, je hele leven op e-bay. Het jammer dat je op een gegeven moment een keuze moet maken voor een beroep, woonplaats en dergelijke. Op een gegeven moment zit je zo vast ‘geroest’ dat het moeilijk is iets heel anders te gaan doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>