Deze 5 dingen moeten vrouwen doen voor ze trouwen

SATCVroeger werden meisjes in een roze wereld opgevoed en werd ze geleerd met een zo goed en vermogend mogelijk heerschap een huwelijk te sluiten.

In deze tijden waarin vrouwen op eigen benen staan, ook in het huwelijk, ligt dat gelukkig anders.

Maar voor veel vrouwen is hun trouwdag toch nog ‘de dag van hun leven’. OK, maar onthoud vast dat je deze 5 zaken echt gedaan moet hebben voordat je JA zegt tegen die Adonis van je…

1. Reizen met de meiden
Natuurlijk kan dat ook nog nadat je getrouwd bent, maar heel wat vrouwen vinden dat het een zeer bevrijdende ervaring is om met vriendinnen en/of zussen op stap te gaan. Het opent je ogen voor veel dingen waar je in het gezelschap van vriendlief niet zo mee bezig bent en versterkt de meidenband.

2. Reizen met de aanstaande
Een weekendje houden de meeste mensen nog wel samen uit. Maar langer op bed, ergens zonder benzine staan of zonder werkende pinpas: dat zijn omstandigheden waarin je elkaar ware aard leert kennen. Elk mens heeft ook een ander bioritme en op reis merk je vanzelf of die van jullie een beetje bij elkaar aansluiten.

3. Een gebroken hart hebben
Het maakt je niet alleen sterker als individu, maar leert je ook dat je liefde nooit mag beschouwen als iets vanzelfsprekends. Het moet van twee kanten komen.

4. Iemand dumpen
De vorige ervaring is geen leuke, deze ook al niet. Maar het maakt je als vrouw sterker als je al ooit de beslissing nam dat het ‘hem’ niet was.

5. Je financiën regelen
Als je in het verleden een paar verkeerde beslissingen gemaakt hebt, kan het geen kwaad om wat orde op zaken te stellen, zodat je toekomstige daar niet de dupe van wordt. Dat is ook goed voor je eigen gemoedsrust.

Lees ook:In een goede relatie leer je compromissen sluiten
Lees ook:Een zonnebril op je neus maakt je sexy en mysterieus
Lees ook:15 redenen om je niet te settelen voor je 30 bent
Lees ook:Hoe je je vakantiegevoel kunt rekken
Lees ook:Samen vroeg opstaan om naar de sterren te kijken!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>