Speciale hotels om je seksleven op te krikken

Ieder druk paar van nu met kinderen, banen en sociaal leven weet het: er is vaak te weinig aandacht voor elkaar en het seksleven zakt in.

De remedie is natuurlijk: even letterlijk en figuurlijk niet op de kleintjes letten.

Dus de kinderen even achterlaten bij opa en oma of vrienden en gezellig ~net als toen jullie net verliefd waren~ ergens een fijn hotel boeken.

Er zijn zelfs accomodaties die er op ingericht zijn om het seksleven een boost te geven……..

De Telegraaf Reiskrant zette ze vandaag op een rijtje.

1. Buddha Bar Hotel, Praag (zie illustratie)
Een exclusief ‘romantiek-pakket’ met limousineservice, massage, orchideeën en een privé bad in een jacuzzi op de kamer.

2. Hotel Gams, Bregenzerwoud (Oostenrijk)
Een plek die zich een knuffelhotel noemt. Het zwembad is hartvormig en leent zich prima voor een liefdesverklaring, waarna je rust en privacy kunt vinden in de fraai aangelegde Zen-tuin. In de slaapkamer een hemelbed en open haard. Vanuit bed kun je een diner bestellen met afrodisiaca.

3. Design-Hotel Q, Berlijn
In de kamers grenst het bad direct aan het bed. Hier zijn speciale arrangementen te boeken zoals het erotische-pakket ‘Like Lovers Do’ dat naast twee overnachtingen ook uit een diner bij kaarslicht, een champagne-ontbijt in bed en een zinnenprikkelende verrassing bestaat. Of het ‘sex on the beach pakket’ met een kamer met zand op de vloer en bad waarvan uit champagne en erotische films geconsumeerd kunnen worden.

4. Nordic Light Hotel, Stockholm
De lichtintensiteit, maar ook de kleur van het licht is naar wens in te stellen. Verder biedt dit hotel ook een aantal heerlijke verwenpakketten die zullen helpen om van een verblijf hier een onvergetelijke ervaring te maken.

5. Landhotel Can Simoneta, Mallorca
Het hotel bovenop een klip biedt droomachtige zeegezichten. Het laat uitsluitend volwassenen toe, waardoor u hier dus niet bang hoeft te zijn voor jengelende kinderen. Met een trap kunt u vanaf het hotel ook naar beneden naar een heerlijk privé strandje aan zee.

6. Adam & Eve Hotel, Belek (Turkije)
Voor wie het aantal spiegels nog niet genoeg is, in de hoterlkamers zijn sexy speelgoedjes en een ‘Fantasy Box’. Ook dit hotel biedt uiteraard de nodige verwenpakketten waardoor een verblijf hier voor u en uw partner beslist een hoogtepuntje zal zijn.

Lees ook:Feng Shui in de slaapkamer voor spetterende seks
Lees ook:In deze hotels is het pet met de romantiek en seks
Lees ook:Trouwerij afgeblazen, bruidsmaal voor zwervers
Lees ook:Current Obsession: mannen massaal aan een roseetje
Lees ook:Kom met je partner bijslapen in een ‘anti-snurk-kamer’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>