Kom met je partner bijslapen in een ‘anti-snurk-kamer’

De hotelketen Crowne-Plaza pakt uit met anti-snurkkamers.

Uit diverse onderzoeken is namelijk al vast komen te staan dat het hebben van een snurkende partner een bom legt onder een relatie………..

Dankzij een speciaal hoofd- en lichaamkussen, isolerende wandbekleding en een ‘white noise machine’ moet die de bedpartner van de snurker een betere nachtrust bezorgen.

En nog beter: u kunt de kamer vanaf vandaag een hele week zelf komen uittesten.

“We hebben het allemaal al meegemaakt. Klaarwakker om 3 uur ‘sochtends en je hoofd verstoppen onder een kussen om het gesnurk van je partner niet te horen”, zegt Anja Siderius, general manager van hotel Crowne Plaza Brussels Airport.

Een enquête die het hotel liet uitvoeren, toont dat meer dan 20% van de ondervraagden per nacht tussen een half uur en een uur wakker ligt doordat zijn of haar partner snurkt.

Tel dat op en je komt uit op een slaaptekort van twee jaar in een mensenleven. Recent onderzoek toonde ook al dat een snurkende geliefde naast je, je van 3 weken slaap per jaar beroofd.

En het zijn heus niet alleen de heren die hele oerwouden omzagen ‘s nachts. “Opvallend is dat 46% van de mannen aangeeft dat hun vrouw snurkt, terwijl slechts 14% van de vrouwen een snurkende man naast zich heeft. In de helft van de gevallen snurken beide partners”, zegt Siderius. 10% van de koppels gaf aan weleens apart te slapen vanwege de herrie.

1 op de 5 klaagt zelfs dat het hun vakantie verpest. Voldoende voor de hotelketen om wereldwijd in zijn hotels een ‘no snoring zone’ uit te testen. In 9 vestigingen wordt 1 kamer een week lang omgebouwd tot snurkvrijze zone. ”Een internationale slaapexperte heeft 5 tips gegeven. Een combinatie van producten die het snurken zelf tegengaan, zoals het speciale kussen of de wig, en geluidsdempende maatregelen”, zegt Siderius. “We wilden meer doen dan een paar oordopjes voorzien.”

Iedereen kan de antisnurkkamer tot en met vrijdag 1 juli komen testen: ze zijn nu te boeken en niet duurder dan een normale kamer. Enige voorwaarde: u moet met 2 zijn, onder wie minstens 1 hardnekkige snurker.

“Met de feedback vanuit alle hotels kijken we dan wat werkt en wat niet. Zijn alle elementen nodig om de mensen comfortabel naast een snurker te laten slapen en moeten we dus verschillende antisnurkkamers per hotel installeren? Of volstaat het bijvoorbeeld dat elk van onze hotels een speciaal kussen heeft voor snurkers? De toekomst zal het leren.”

Voor de Nederlanders is de dichtsbijzijnde anti-snurk-kamer bij Crowne-Plaza op Schiphol Airport. In België bij Brussels Airport.

Lees ook:Snurken verpest relatie
Lees ook:Snurkende partner is waarschijnlijk ook ongezonde partner
Lees ook:Speciale hotels om je seksleven op te krikken
Lees ook:Het zal je man maar wezen: elke nacht 90 decibel!
Lees ook:In deze hotels is het pet met de romantiek en seks

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kom met je partner bijslapen in een ‘anti-snurk-kamer’

  1. Pingback: Op vakantie met een snurker is een enkele reis echtscheidingsloket | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>