Vrouw van nu lebbert 22 mannen af voor ze de ware te pakken heeft

De gemiddelde vrouw van tongzoent met 22 mannen, heeft 4 langere relaties en overleeft 5 gebroken harten voordat ze de prins op het witte paard ontmoet…………

Dat blijkt uit een enquête van meeteez.com, een gratis datingsite van Facebook.

Voor ze haar ware liefde leert kennen, moet een vrouw 6 slechte afspraakjes meemaken, heeft ze 6 onenightstands en werd ze 4x bedrogen. Dat blijkt uit een enquête onder 2000 mensen. Ze ontmoet een partner online, gaat met 3 verschillende mannen op vakantie, heeft 3 lange relaties en woonde samen met 2 mannen.

1 op de 7 heeft al een kind met iemand anders voor ze haar ‘ware’ vindt. Gemiddeld heeft een meisje haar eerste vriendje op haar 15de en gaat uit met 9 mannen voor ze voorgoed met iemand samenhokt. Wanneer ze ‘Mr Right’ ontmoet, weten vrouwen dit binnen een maand.

De gemiddelde man geniet wat meer van zijn vrijgezellenbestaan; hij kust 23 meisjes en heeft 10 onenightstands voor hij zich voorgoed aan iemand bindt. Maar zijn hart wordt ondertussen wel 6x gebroken.

Mannen lopen ook meer kans gedumpt of bedrogen te worden. De meeste mannen en vrouwen hebben tegen hun 30e wel ‘de ware liefde’ ontmoet.

Lees ook:Vrouwen zoenen met 15 man voordat ze de goeie beet hebben
Lees ook:Bijna niemand trouwt met haar of zijn grootste liefde
Lees ook:Onbereikbaar en onmogelijk
Lees ook:Wat we allemaal doorstaan voordat de ware zich aandient
Lees ook:Bedrogen vrouw ‘verbouwt’ appartement van overspelige vriend

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>