Het is de schuld van de vrouwen dat getrouwde mannen zo belazerd gekleed gaan!

Vooral in het buitenland worden er grppen over gemaakt: over Nederlandse toeristen in beige jacks met beige, te korte broeken daaronder en hun Birkenstocks.

En vooral mannen zijn dan  het onderwerp van spot.

En tsja: zoals vaker verzucht hier bij relatie.blog: van de outfits van de Nederlandse mannen worden vrouwen niet opgewonden.

Daarover wordt door die echtgenotes dan ook hard gemopperd, maar het is voor een groot deel ook hun schuld.

Die watjes van mannen kopen namelijk niet eens hun eigen kledij……..

In Groot Brittannië is het al niet veel beter. Zo blijkt uit een onderzoek dat de webshop isme.com hield onder 2000 getrouwde Britse vrouwen.

40% van de getrouwde mannen koopt nooit zelf kleding en de helft weet zelfs zijn eigen kledingmaat niet.

Getrouwde mannen van 37 jaar en ouder interesseert het totaal niet meer hoe ze er uit zien, Slechts een kwart koopt zelf zijn kleding en doet dit pas op het moment dat zijn vorige kloffie echt versleten is. De heren letten daarbij alleen op de prijs en niet op de pasvorm, stijl of kwaliteit.

Bijna 60% van de vrouwen voelt zich verplicht om in de grijpen in de garderobe van haar man. Bijna 20% vindt de garderobe van haar man ouderwets, 31% vindt zijn kleding smakeloos en slecht passend en 19% schaamt zich echt over hoe haar man er bij loopt.

Volgens de ondervraagde vrouwen zijn de ergste modeblunders van mannen te wijde jeans met een te hoge taille, vooral als ze worden gecombineerd met een spijkerjack of dito overhemd. Ook te strakke broeken en te kleine zwembroekjes kunnen niet, evenals te jeugdige t-shirts en capuchon-jacks.

Vrouwen zijn ook uitgekeken op mannen die altijd in beige of bruin lopen, maar overhemden met felgekleurde prints vallen ook niet in de smaak. De ergste modemisdaad blijft volgens de vrouwen echter de combinatie van sandalen met sokken.

Een vriend van me opperde dat vrouwen hun ega’s er juist express slecht gestyled bij laten lopen, zodat andere vrouwen uit de buurt blijven van ‘hun vent’. Als bescherming voor hun huwelijk, zeg maar. Wat denken jullie?

Illustratie: Heel vaak wanneer ik een goed geklede man op straat spot, blijkt het óf een allochtoon te zijn óf een homo. (Of een combinatie van die twee, haha). Met de foto bij dit bericht wil ik benadrukken dat het niet eens zo zeer gaat om wát je draagt, maar wel dat je met goed passende kledij en stijl en lef een heel eind komt. En inderdaad: a black man! Kijk ook eens op AdvancedStyle.Blogspot.com.

Lees ook:Wat vrouwen qua kleding graag anders zien bij hun man
Lees ook:Met zwarte kleding zit je oké op je eerste date
Lees ook:Getrouwde mannen overleven hartoperatie vaker dan vrijgezellen
Lees ook:Kleurige niet alledaagse kleding op je profielfoto zorgt voor meer dates
Lees ook:Nederlandse vrouwen hebben (te)veel invloed op kleding van hun mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het is de schuld van de vrouwen dat getrouwde mannen zo belazerd gekleed gaan!

  1. Pingback: Vrouwen willen een stijlvolle man in ‘Vijftig Tinten Grijs’ | Relatie

  2. Pingback: Vrouwen willen een man gekleed als George Clooney, maar zitten opgescheept met een Jeremy Clarkson | Relatie

  3. Pingback: Mannen in pak scoren sneller een partner | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>