Nederlandse vrouwen hebben (te)veel invloed op kleding van hun mannen

GuysShoppingDat de Nederlandse man er in het algemeen zo beroerd bijloopt is de schuld van henzelf én van hun echtgenotes.

Door die laatsten laten de heren zich namelijk beïnvloeden bij de aanschaf van hun garderobe en dat pakt ~als je even om je heen kijkt~ bepaald niet goed in en uit……..

Zo blijkt uit onderzoek van een kortingscodesite onder ruim 1000 Nederlanders.

Mannen trekken zich erg veel aan van hun partner als het om kledingadvies gaat. Zo geeft maar liefst 62% aan bereid te zijn de eigen kledingstijl aan te passen voor hun wederhelft.

Ruim 70% van de mannen kleedt zich desnoods op het laatste moment om als hun partner een negatieve opmerking maakt.

Vrouwen zijn over het algemeen minder gevoelig voor het commentaar. Ruim de helft van de vrouwen zou iets van haar kleding aanpassen bij enorme kritiek.

De meeste mannen zijn daarentegen erg te spreken over de kledingstijl van hun geliefde. Meer dan de helft is het helemaal eens met de kledingkeuze van zijn partner.

Vrouwen zijn echter vaker ontevreden. Toch geven de vrouwelijke respondenten de Nederlandse man in het algemeen gemiddeld een 7 voor zijn kledingstijl.

Tip voor mannen: koop je eigen kleding zonder echtgenote, maar bijvoorbeeld met een vriend of familielid die weet hoe een stylish man zich adequaat kan kleden.

Of doe inspiratie op bij een goed blog over mannenmode, bijvoorbeeld trashness.com, waarvan hieronder enkele voorbeelden. Van vrije tijd en vakantie tot gepikt en gelikt in het pak.

IMG_1026

8

[Bron]

Lees ook:Echt wel: mannen besteden meer geld aan uiterlijk dan vrouwen
Lees ook:Heren, na een half jaar relatie begint ze je kleren weg te smijten hoor
Lees ook:Vrouwen bemoeien zich dubbel zoveel met kleding man als andersom
Lees ook:Helft Nederlandse pubers vindt (terecht) dat hun vader er niet uitziet
Lees ook:In een relatie blijven hangen omdat uit elkaar gaan te duur is

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>