Vrouwen vinden mannen in een Hawaï-blouse een verschrikking!

Altijd leuk en altijd reden tot discussie: de grootste afknappers op het gebied van uiterlijkheden. Vandaag hebben we er weer eentje: mannen in Hawaï-blouses.

Met plezier schrijf ik erover, omdat als de man van je dromen in zo’n vreselijk shirt voor je staat, je er plotsklaps totaal anders over denkt.

Dat geldt trouwens ook voor de beroemde witte tennissokken en de broekrokken en panty-kniekousjes bij vrouwen. Nou daar gaat ie………….

Styletoday.nl deed een onderzoek naar wat vrouwen vreselijk vinden op het gebied van kleding bij mannen onder 605 respondentes. 43% van hen vindt de Hawaï-blouse met de drukke tropische print niet om aan te zien.

Ook een te strakke zwembroek blijkt een grote modemisser, zo verovert die met 38% een 2e plek in de top-10 van mannenmode-ergernissen. Andere afknappers zijn een openstaand overhemd (12%) en teenslippers (6%). Kijk deze 2 laatste zaken kúnnen nou juist wel weer leuk zijn juist.

Veruit de meeste vrouwen vinden de kledingstijl van hun partner over het algemeen goed te verdragen, hoewel de ondervraagde vrouwen aangeven af en toe ook een minder geslaagde combinatie voorbij te zien komen. Een kwart is 100% blij (kan dat?) met de modesmaak van haar man, slechts een enkeling geeft aan zijn kledingkeuzes verschrikkelijk te vinden.

Vrouwen zien hun man het liefst ‘hip en trendy’ (49%), ‘sportief’ (29%), of ‘netjes’ (17%) gekleed. Veel zouden het leuk vinden als hun man een tas draagt (36%). Ook de kleur roze zou vaker gedragen mogen worden (23%), evenals een goed pak (15%).

Iets meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen shopt regelmatig met haar partner. Bij 34% van de gevallen is samen de stad in echter geen optie. 14% koopt kleding voor haar man.

Dat mannen binnen 5 minuten een winkel kunnen ‘scannen’ verbaast 37% van de vrouwen. Een kwart geeft aan zich te verbazen over het feit dat hij iedere keer dezelfde schoenen koopt, omdat ze zo lekker zitten. Ook het aanschaffen van een complete garderobe in 1 winkel gaan vrouwen nooit begrijpen.

Lees ook:Nederlandse mannen vinden hun vrouwen shopverslaafd
Lees ook:Wat vrouwen qua kleding graag anders zien bij hun man
Lees ook:Mannen geven meer geld uit aan eerste date dan vrouwen
Lees ook:Vrouwen kleden zich niet voor de kerels bis bis
Lees ook:Moeder-dochter relatie erg belangrijk bij mode-aankopen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwen vinden mannen in een Hawaï-blouse een verschrikking!

  1. Riet van Hirtum

    Hoi modeslaafjes,

    ja, ja, de modeontwerper, meestal een homo, bepaalt de mode en iedereen die denkt modern te zijn hobbelt erachteraan. Moet je goed doen. Dat wat nu niet kan is volgend jaar helemaal hip. Ring, ring, de kassa loopt vol.
    Domme modeslaafjes, die denken zo intelligent en modern te zijn, loop er maar lekker achter aan. De modekoningen lachen zich te pletter,
    groet Riet

      /   Reply  / 
    1. be scheiden

      De meeste creatieve/artistieke beroepen zijn geïnstitutionaliseerd. Dat is niets nieuws. Of een persoon wel of niet ‘hip’ wil zijn, zegt wat over de persoon zelf. Natuurlijk is het commercieel. Maar het is geen onzin in mijn optiek omdat het een vorm van uitdrukking is.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>