Nederlandse mannen vinden hun vrouwen shopverslaafd

SALE‘Als een pad aan de greep’. Zo kijken veel mannen, vooral uit de oudere generatie wanneer zij in een kledingwinkel staan.

De helft van de Nederlandse vrouwen, die zich overigens vaak veel te veel met manliefs uiterlijk bemoeien, vinden dat hun partners te weinig kopen voor zichzelf.

Vrouwen zijn daarentegen juist shopverslaafd, zo oordeelt de Nederlandse man.

Dit blijkt uit onderzoek van modewebsites Fashionchick en Men Today.

Bijna de helft van de mannen zegt dat zijn vrouw teveel voor haarzelf koopt. Met name kleding (20%) en schoenen (27%) zouden teveel geld kosten.

Vrouwen willen liever geen hipster-achtig uiterlijk bij hun man. Knotjes in het haar, te diepe v-halzen en skinny jeans zijn voor de meeste vrouwen grote afknappers. Een baard wordt wel als sexy gezien, net als een spijkerblouse.

De ondervraagde mannen willen absoluut geen sokken gecombineerd met sandalen voor de Nederlandse vrouw. Ook harembroeken, blok- en hakken en broeken met een hoge taille vallen niet in de smaak.

De meest sexy trend vinden de mannen in tegenstelling tot wat vrouwen bij hen vinden, de skinny jeans. Ook een crop top en een leren rokje vinden heren fijn om naar te kijken.

Kerst haalt de consument in vrouwen naar boven. 97% tijdens feestelijke kleding aan op de decemberdagen. Bijna de helft koopt ieder jaar weer een verse voorraad.

Meer dan een kwart van de vrouwen vindt dat haar partner te weinig aandacht besteedt aan zijn kerstkleding. 1 op de 10 mannen zegt ieder jaar nieuwe kleding te kopen voor de feestdagen.

Confessions Of A Shopaholic Full HD Trailer 2 door cine-centre

Lees ook:Vrouwen kopen helft van hun gewicht per jaar aan kleding
Lees ook:Single vrouwen willen een man onder de kerstboom
Lees ook:Het is de schuld van de vrouwen dat getrouwde mannen zo belazerd gekleed gaan!
Lees ook:Op zomerfestivals wordt flink gescharreld in de bosjes
Lees ook:Moeder-dochter relatie erg belangrijk bij mode-aankopen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>