Vrouwen gebruiken Martin Gaus technieken om man aan het klussen te krijgen

Hoewel de meeste vrouwen beweren zelf graag de hamer en schroevendraaier ter hand te nemen ~ ja zelfs de kettingzaag~ willen ze maar al te graag dat manlief sommige klussen eens doen.

Daarvoor gebruiken ze een Martin Gaus-achtig systeem van straffen en belonen………

6 op de 10 Britse vrouwen geeft in een enquête toe haar man ‘om te kopen’.

Zij gebruiken vooral omkoperij wanneer ze willen dat iets geschilderd of opgehangen wordt. Of bij meubels die nog in elkaar moeten.

Uit de enquête blijkt voorts dat de beloningen variëren: vaak mogen mannen bij een goede daad een duur gadget kopen, naar hun favoriete tv-programma kijken of met hun vrienden op stap gaan. ‘Braaf Fikkie, braaaf!’

Eenderde van de dames begint met het omkopen van haar partner maanden nadat ze zijn gaan samenwonen. 1 op de 5 vraagt dit zelfs al op de eerste date. 38% van de mannen gaat in op deze omkoperij om te kunnen genieten van de ‘beloning’.

Psychologe Donna Dawson: “Omkoperij om te krijgen wat we willen is even oud als de sociale interactie zelf. Het speelt in op de competitieve natuur van de mens. De beloning wordt het doel en de onaangename taak wordt ondertussen gedaan. Wanneer een man beloond wordt, haalt hij voldoening uit het feit dat hij weet dat hij het verdiend heeft.”

Lees ook:Nederlandse single meer van ‘Hup een partner’ dan van ‘Hup Oranje!’
Lees ook:Ga niet naar de Italiaan, maar wel naar een steakhouse voor een 1ste date
Lees ook:Mannen (tong)zoenen eerder op eerste date dan vrouwen, maar ‘t moet niet te lang uitblijven
Lees ook:Vrouwen willen vanuit het niets een knuffel en nog 49 andere dingen
Lees ook:1e date? Spijkerbroek aan!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>