Nederlandse single meer van ‘Hup een partner’ dan van ‘Hup Oranje!’

De Nederlandse alleengaande zegt niet zomaar een afspraakje af als Oranje op datzelfde moment speelt.

Eenderde van de zoekende singles zou dan graag de wedstrijd met zijn of haar date kijken: 2 vliegen in 1 klap.

Dat blijkt uit een enquête onder leden van datingsite Parship.

Ruim 21% kijkt de wedstrijd wel terug om op date te gaan, terwijl iets meer dan een kwart aangeeft dat voetbal hen niet echt interesseert.

Opvallend is dat zowel mannen als vrouwen gerust de voorkeur aan een afspraakje geeft. Ruim 27% van de heren kijkt graag samen, tegenover liefst éénderde van de dames.

Bijna een kwart van de mannen kijkt de wedstrijd liever terug als dat betekent dat zijn date doorgaat. Nog geen 2% van de dames gaf aan dat zij per se de wedstrijd willen zien en dus een date afslaan. Bij de mannen is maar 8% zo stellig.

De vrouwen hadden ook nog een tip voor de mannen, mocht die date dus doorgaan: trek geen voetbalshirt aan! 70% van de vrije vrouwen vindt dit echt een no-go. Maar als de man er uitziet als Robin van Persie of Daley Blind, dan zijn ze wel tevreden: 19% van de vrouwen vindt Van Persie de aantrekkelijkste Oranje-speler. 17% verkiest Blind. 20% zegt geen van de Oranje voetballers te kennen en dus geen keus te kunnen maken.

Het is overigens niet erg als die date helemaal vol is van voetjebal. Slechts een kwart vindt het een afknapper als zijn of haar date lyrisch is over het spelletje en er maar al te graag over begint.

Ook deden de alleengaanden nog een voorspelling: Brazilië pakt de cup, zegt 39%. Duitsland maakt ook een kans volgens 17% en 14% is van mening dat Spanje de eerste plaats bereikt. Het vertrouwen in Oranje is met 11% niet bijster groot.

Lees ook:NL vrouwen vinden Dirk Kuyt veruit de lekkerste….
Lees ook:Vrouwen willen wel naar bed met Nigel de Jong, maar niet met Arjan Robben
Lees ook:SMS’en breekt het liefdes-ijs
Lees ook:Heren, uw vrouw ruilt u volgaarne in voor een voetballer…
Lees ook:Hoe sexy is een vrouw die veel van voetbal weet?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>