In het café ontstaan nog altijd de meeste liefdes

Veel moeders zullen tegen hun dochter zeggen dat het café de meest ongeschikte plek is om de man van je leven tegen te komen.

Toch blijkt uit onderzoek onder trouwlustigen juist dat bijna eenderde hun aanstaande tijdens het uitgaan in een café of discotheek leerde kennen……..

De ‘live’ kennismaking wint het dus nog altijd van de digitale ontmoeting. 16% van de Nederlanders met trouwplannen heeft via online kanalen het hart van een ander veroverd.

Andere plekken waar Nederlanders de ware liefde tegen het levende lijf aan liepen:  op het werk (12%), bij vrienden (10%), tijdens of via de studie (8%), tijdens het maken van een reis of op vakantie (5%), via familie (4%) of op de middelbare school (3%).

Voor bijna de helft (45%) was het liefde op het eerste gezicht. En mannen winnen het qua initiatief nemen nog steeds ruimschoots van de vrouwen. (72% versus 28%).

Bron: Trouwonderzoek Europeesche Verzekeringen

Lees ook:We gaan nog altijd het liefst saampjes met geliefde op reis
Lees ook:Vakantie goed voor gezondheid, seks en relatie
Lees ook:Zo blijf je het meest blij van je vakantie
Lees ook:De ware ontmoeten? Trek er vooral veel op uit!
Lees ook:Amor & Cupido niet mee op singlereizen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>