Een vrouw is op haar hoogtepunt bij 28 jaar

Steeds meer studies hopen de ‘perfecte leeftijd’ te achterhalen.

Recent werd de leeftijd van 30 nog genoemd als ideaal; sommigen beweren nu dat ie al iets daarvoor ligt………..

Het onderzoek, uitgevoerd door haarkleurproducent Clairol, richtte zich op 4000 vrouwen, tussen 25 en 65.

Rond hun 28ste genieten ze van de beste seks en hoeven ze zich geen zorgen te maken over grijze haren, beginnende rimpels of uitzakkende lichaamszônes. Hierdoor hebben vrouwen dan het meeste zelfvertrouwen.

Onderzoekers benadrukken dat ook werkzekerheid, een stabiel inkomen, een relatie en goede vrienden een rol spelen.

“Je krijgt op die leeftijd meer vaste zekerheden. Een late 20ster hoeft ook nog niet te vrezen voor haar uiterlijk en zelfvertrouwen. Wie zichzelf weet te verwennen, behoudt dat jonge gevoel”.

De enquête geeft aan dat vrouwen het gelukkigst in hun carrière zijn op hun 29ste en het meest tevreden in hun relatie op hun 30ste. Ook na de 30 komen er nog hoogtepunten: de financiële situatie lijkt het beste op 33 jaar en de 32-jarigen zijn het gelukkigst met huiselijk comfort en gezin.

Wat de uiterlijkheden betreft, blijven vrouwen op elke leeftijd maar onzeker. Over het algemeen vindt tweederde van alle ondervraagden zich sneller verouderen dan mannen, 56% maakt zich zelfs constant zorgen over het uiterlijk en het ouder worden.

En dat is gek. Want als er 1 ding is waar je een oude kop van krijgt met veel rimpels en wallen is het van je zorgen maken. ‘Mooi verzorgd’ is het grootste compliment wat ze je als vrouw van pakembeet 40+ kunnen maken. En daar valt kleding, je gewicht, uiterlijke én innnerlijke verzorging onder.

Mannen willen helemaal geen vrouw van 50 die zich heeft laten verbouwen tot een meisje van 25. Mannen willen een relaxte, mooi verzorgde vrouw die niet chagarijnig is vanwege haar laatst ontdekte rimpeltje.

Het lichaam is op haar hoogtepunt bij 28 jaar. Dat geldt overigens ook voor mannen. Daarna leven we qua anatomie in reservetijd. Maak er dus wat moois van zeg. Met charmante rimpels kan het leven nog hele verrassende dingen in petto hebben.

Lees ook:Mannen rimpelen eerder, vrouwen rimpelen langer door
Lees ook:Vrouwen piekeren met het klimmen der jaren over rimpels. Mannen over hun potentie
Lees ook:Midlife-crisis nu reeds bij 35 jaar!
Lees ook:Stop de botox en fillers, naturel is sexy!
Lees ook:Schoonheidscultuur regeert: mannen en vrouwen hebben zorgen om uiterlijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Een vrouw is op haar hoogtepunt bij 28 jaar

  1. Pingback: Junkie-zoon Farrah Fawcett blijkt haar enige erfgenaam | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>