KRO gaat ‘Trucker Zoekt Vrouw’ doen

trucks‘De Staat van Stasse’ presenteert, volgens eigen zeggen, met gepaste trots, hét nieuwe datingprogramma op de radio: ‘Truckers zoeken ook’, als variatie op de kijkcijferbreker ‘Boer Zoekt Vrouw’

De komende maanden maakt het programma zich hard voor de vrijgezelle vrachtwagenchauffeur, die eenzaam toert over de snelweg der liefde.

“Het vinden van een leuke man of vrouw is niet makkelijk voor een vrachtwagenchauffeur. En hoe mooi zou het zijn als wij kunnen zorgen voor wat ontluikende hartstocht op de bijrijdersstoel”, aldus presentator Stefan Stasse.

Ben jij dus een single trucker op zoek naar een partner óf ken jij er eentje die op zoek is naar de liefde? Mail naar [email protected]!

‘De Staat van Stasse’ is een radioprogramma dat van maandag tot en met donderdag van 20:00 uur tot 22:00 uur wordt uitgezonden op NPO Radio 2 en gepresenteerd wordt door Stefan Stasse.

Lees ook:Mannen werken met objecten, vrouwen met mensen
Lees ook:Van flirt naar relatie in 224 tweets
Lees ook:Desperate Housewives gaat lesbisch
Lees ook:Vrouw mept echtgenoot dood met haar pumps
Lees ook:Volgend seizoen ‘Bankier Zoekt Vrouw’ en ‘Loodgieter Zoekt Vrouw’ bij de KRO?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>