De leugens van de liefde: het verschil tussen films en feiten

Uit onderzoeken blijkt dat mensen die naar romcoms kijken vaker geloven in een voorbestemde liefde dan mensen die liever naar andere genres kijken.

Ook zijn ze ervan overtuigd dat een perfecte relatie ineens kan ontstaan en willen ze niet weten dat je juist moet werken om een liefdesrelatie goed te houden……

Zarayda Goedhart organiseert met haar nieuwe project TheWhyGirl haar eerste evenement.

In Amsterdam wordt er tijdens de allereerste editie van StadsTaboes op de dag voor Valentijnsdag: donderdag 13 februari.

De stelling luidt: ‘Vrouwen hebben onrealistisch hoge verwachtingen van de liefde’.

StadsTaboes is een terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door theWhyGirl in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. In de vorm van een talkshow zal een groep van 60 jonge, ondernemende vrouwen openhartig het gesprek aangaan met mannen.

Dat mannenpanel bestaat uit wetenschapsjournalist Mark Mieras, die uitlegt hoe liefde nu eigenlijk werkt in het brein, Lucas van Gool, die oprichter is van het Life Force Fitness Instituut, over de invloed van je ouders op de keuzes die je maakt in je huidige liefdesleven en als kers op de taart vertelt ondernemer en schrijver Tom Gorny vanuit zijn achtergrond als mannencoach wat ‘De Man’ van nu eigenlijk wil.

Lees ook:Hoe (bekende) mannen liefhebben
Lees ook:Het beest in ons: ook paarden knijpen de katjes in het donker
Lees ook:Budgethuwelijk in Amsterdam: supersnel en goedkoop
Lees ook:Speed-daten is helemaal niet speedy
Lees ook:Bindingsangst I

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>