Boer Zoekt Vrouw Koorts slaat weer toe

boer-zoekt-vrouwDe afgelopen weken leken de Nederlandse televisiekijkers wat afwachtend te zijn naar het nieuwe format van de KRO-knaller ‘Boer Zoekt Vrouw’. Het leek wel een gevalletje van ‘wat de boer niet kent, dat vreet ie niet’.

Maar sinds gisteravond zijn de Hollanders gewend aan hun agrarische landgenoten in den vreemde en wordt er weer massaal meegeleeft met lief en leed in ‘Boer Zoekt Vrouw’……

Bijna 4 miljoen waren het er. Daarmee was het als vanouds de absolute topper van de zondagavond blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Er keken 3,9 miljoen mensen. Vorige week waren dat er 3,3 miljoen.

Jan, pluimveehouder in Canada, moest het spits afbijten en vertellen wie van zijn gegadigden hij terug naar huis stuurt. “Het is Florence, ik ben bang dat ik je niet kan bieden wat jij in Nederland al hebt met je paarden. Ik weet niet of ik dat in Candada zo kan maken voor jou”, verklaart Jan. Teleurgesteld zegt ze: “Het is jouw keus, je moet doen waar je het beste gevoel bij hebt. Ik kan niet anders dan daarmee akkoord gaan.”

Maar even later, als ze haar spullen pakt, komen toch de tranen. “Als ik dat allemaal in Nederland op kan bouwen, kan ik het overal opbouwen”, snikt ze. “Het is nu nog niet de tijd voor mij om hier heen te gaan. Niet met Jan. Dat is heel jammer, je hoopt het toch.” Judith en Claire mogen voorlopig in Canada blijven.

Melkveehouder Jos moet in Frankrijk ook een keuze maken. “Dat is best moeilijk”, zegt hij tegen Willemijn, Saskia en Leonie. “Voor mezelf had ik al gekozen en dat is vanmiddag bevestigd toen iemand zei dat ik mijn gevoel moest volgen. Bij dezen wil ik bekend maken dat Willemijn naar huis gaat”, zegt hij plechtig. “Het spijt me. Voor mijn gevoel ben je meer aanwezig dan ik gedacht had”, vervolgt Jos fijntjes. “Voor mij geeft dat het gevoel dat het geen goede match is. Ik wens je het allerbeste.”

“Tuurlijk vind ik het jammer, maar misschien is het diep van binnen wel een opluchting”, biecht ze tegen presentatrice Yvon Jaspers op. “Ik moest hier aarden en daar was ik heel druk mee bezig. De andere meiden liepen er rond alsof het al bijna hun thuis was. Bij mij stond dat gevoel nog ver af.”

Johan, Wim en Aletta gaan volgende week een eerste loge naar Nederland terugsturen.

Lees ook:Afgewezen dames Boer Zoekt Vrouw Internationaal ontvangen liefdesbrieven
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw International deelnemer vindt zijn liefde om de hoek
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Jan uit Canada populair middelpunt afterparty
Lees ook:1 op de 6 botbreuken bij vrouwen is van partnergeweld
Lees ook:Dringen op de woningmarkt: steeds meer mensen wonen alleen

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boer Zoekt Vrouw Koorts slaat weer toe

  1. Lola

    Had ook toevallig ned 1 opstaan maar niet gekeken. De cijfers verbazen mij niet want er is gewoon niets op zondagavond en dan blijft al gauw de t.v. op ned 1 staan na de sport en het nieuws. Het programma vind ik gewoon helemaal niet interessant. Ik kijk ook nooit dus, want dit soort t.v. is niet aan mij besteed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>