TV-TIP: Kijk als stadse single vrouw eens wat verder dan je neus lang is!

StopInTheNameOfLoveZoals vandaag eerder geschreven: er zijn in Nederland tegenwoordig meer hogeropgeleide vrouwen dan mannen.

Vooral in de grote steden van de randstad is dat het geval. Dan kun je gaan downdaten, maar je kunt ook verder kijken dan je neus lang is.

Dat probeert Nicolette Kluijver. Ze rijdt met 15 stadsbabes door 7 provincies en doet elke week een ander pittoresk dorp aan…….

De eerste stop is het Zuid-Hollandse Noordeloos. Een kleine gemeenschap van zo’n 2000 inwoners, twee molens, twee kroegen en nog veel belangrijker: 3 aantrekkelijke vrijgezellen. Mike (22), Menno (28) en Hanjo (39) heten de meiden welkom in hun dorp.

Gaby (24) uit den Bosch heeft gedroomd dat ze al in het eerste dorp de ware liefde vindt. Gaat ze inderdaad de man van haar dromen in Noordeloos al ontmoeten? De exotisch ogende Sharona (20) uit Almere heeft al een dochtertje. Ze laat haar oog vallen op blonde krullenbol Mike die al zijn hele leven op de boerderij woont. Is het een match made in heaven of een wereld van verschil! Ook Hanjo heeft beet!

3 vrouwen kiezen hem na de eerste kennismaking en ook na de speeddate ziet het er naar uit dat de dames oprecht geïnteresseerd zijn in deze stoere horecaman. Hoewel de vrouwelijke aandacht strelend is voor zijn ego, blijkt Hanjo een echte one woman man te zijn. Maar is de dame die zijn hart gestolen heeft ook van hem gecharmeerd?

Stop In The Name Of Love ‘, maandag 1 april 2013 om 20:25 uur op Nederland 3.

Lees ook:Christen-singles daten er ook lustig op los
Lees ook:Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette
Lees ook:Hoe zien de gemiddelde Nederlandse man & vrouw eruit? Nou zo dus!
Lees ook:Kijk, de ware liefde vinden is gewoon wiskunde
Lees ook:Sabrina ontvangt vandaag donornier van haar ex-man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>