Hemafrodiet krijgt eigen TV-serie

De HEMA hermafrodiet, oftwel het supermodel Andrej Pejic, baarde vorig jaar opzien toen hij levensgroot verscheen op de billboards in Nederland en België om de nieuwe push-up BH van de normaaslte zaak van Nederland te promoten.

Het model dat zeer geliefd is op de catwalks bij topontwerpers van dameskleding, spreekt wereldwijd tot de verbeelding. Andrej, die nog steeds een man is en als kind droomde van het bestaan dat hij nu leidt krijgt een eigen realityshow…….

Naar verluidt tekende Andrej Pejic in februari al een contract, maar zijn de opnames uitgesteld tot afgelopen maand. Inmiddels is hij druk bezig met een filmploeg in New York, die hem op de voet volgt en al zijn opdrachten vastlegt.

Een woordvoerster van DNA Models, zijn bureau in New York, bevestigt de geruchten. “We zitten nog in een vroeg stadium, maar Andrej is inderdaad bezig met een show.”
Jadranka Savic, de moeder van het androgyne model, zou ook een rol in de serie op zich nemen, maar dat is nog niet bevestigd, zo meldt Fashionista.

Hieronder wat beelden van de multifunctioneel inzetbare Andrej…..

Lees ook:‘Hemafrodiet’, man in push up-beha, is wereldnieuws
Lees ook:Mannelijk deel der natie op pikkies getrapt vanwege hermafrodiet
Lees ook:Lessen in tongzoenen door Jean Paul Gaultier
Lees ook:Slanke, sexy modellen verkopen geen chocolade
Lees ook:Heren begeren nog altijd de wulpse rondingen van Marilyn Monroe

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>