Mannelijk deel der natie op pikkies getrapt vanwege hermafrodiet

Reeds eerder meldden we u over het androgyne model Andrej Pejic. De held van de catwalk op de modeweek van Parijs was hij vorig jaar.
Of moeten we ‘zij’ schrijven?

Andrej, die zichzelf tweeslachtig noemt, schokte vorig jaar preuts Amerika door in de top 10 van de meest sexy vrouwen van tijdschrift FHM op te duiken.

En nu zijn wij aan de beurt. Want is er iets Hollandser dan de HEMA (Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) ?

Deze Andrej is het boegbeeld van de mega push-up beha van ‘de normaalste zaak van Nederland’.

En daar is niet iedereen even enthousiast over……

De machopraat verkopende collega’s van GeenStijl koppen reeds ‘Ooit sympathieke HEMA presenteert mannen-bh’ en ook andere media geven blijk van geschoktheid.

Hoewel het vrouwelijk deel van onze natie, die toch internationaal bekend staat als seksueel vrijgevochten, wel om deze stunt kan lachen en zij natuurlijk ook de doelgroep zijn, blijkt toch ook maar dat de Hollandse haantjes vandaag op hun (zeer bescheiden) pikkies zijn getrapt.

Tijd wellicht voor een push-up mannenslip, waarvoor een vrouwelijk model het ‘gezicht’ wordt. Lijkt me ‘ECHT HEMA!’

Schokkend, bizar, raar of taboedoorbrekend wordt het genoemd. Maar het is natuurlijk gewoon SLIM. De complimenten voor de reclame- en marketingjongens (waarschijnlijk -meisjes) die dit verzonnen. Alle media ‘verkopen’ vandaag immers deze push up beha mee! En nu wij ook al.

En terwijl iedereen zich vandaag vergaapt aan de abri’s met de ‘hemafrodiet’, droomt Andrej zelf ~nauwelijks 20 lentes jong~ verder om ooit nog  één van de Victoria’s Secret Angels te worden. En ja (want dat wil iedereen weten): hij/zij heeft zijn/haar penis ook nog!

Lees ook:‘Hemafrodiet’, man in push up-beha, is wereldnieuws
Lees ook:Hemafrodiet krijgt eigen TV-serie
Lees ook:Push-up beha’s pushen ook het zelfvertrouwen
Lees ook:Compleet transseksuele cabin crew bij PC Airlines
Lees ook:Beha-loos sexy in plaats van een opgehesen decolleté

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>