Dames: kijk naar zijn bed en je weet hoe hij is, als hij er met jou in ligt

Vandaag gaan we niet handlezen, niet voetlezen, nee zelfs geen penislezen om wat meer inzicht te krijgen in de man.

Het is de hoogste tijd om te gaan Bed Lezen.

Want zorg als de wiedeweerga dat je vantevoren zijn slaapvertrek bekijkt, want dat kan je een hoop informatie verschaffen over het baasje…….

Psycholoog Sam Gosling bracht verrassende onthullingen aan het licht in zijn boek ‘Snoop: What your stuff says about you’.

Meneer Simplex
Niet teveel gedoe is duidelijk zijn motto en hij vertaalt dit door te kiezen voor eenvoudig effen zwart, wit of bruin bedtextiel. U hebt geluk mevrouw: deze vriend zit niet complex in elkaar en houdt van duidelijke directe communicatie, dus ook tussen de lakens.

Meneer Perfect
Aangezien mister perfect niet bestaat, zit er ergens een addertje onder het gras. Hij houdt niet van vlekken en is waarschijnlijk geen man die echt leeft, net als zijn interieur. De kans dat dit bed leiden tot stomende seks is nihil. En door.

Meneer Rebels
Geen kinderachtige figuurtjes en geen kalme kleuren, er is slechts 1 lakenkleur die hem gelukkig maakt: pruisisch blauw. De naam zegt het al: hij is een vurige type die wel zijn mannetje staat en goed weet wat hij wil en er absoluut niet voor terugdeinst om tegen de stroom in te gaan.

Meneer Kinds
Disney-, voetbalclub en andere figuren zijn voor kinderen. Mocht deze goser dat nog steeds op zijn bed hebben liggen en na een subtiele opmerking van jouw kant, het nog steeds niet veranderd hebben. Ga weg bij dit kindmannetje!

Meneer Deluxe
Zijden, satijnen of zelfs goudkleurig beddengoed. Deze ijdeltuit houdt ervan zichzelf te verwennen en besteedt veel tijd aan zijn eigen uiterlijk. Dat verwacht hij dan ook van jou. Het kan echter zijn dat hij ‘s ochtends langer voor de spiegel staat dan jij. En de vraag is of je dat trekt.

Meer beddenpsychologie lees je hier.

Lees ook:Te Hoge Verwachtingen
Lees ook:Mannen van nu kunnen beter een cake bakken dan een muurtje metselen
Lees ook:Mannen moeten bij het kraambed wegblijven, als je nog een seksleven wilt
Lees ook:Vrouwen zijn gieriger met kleding voor hun man dan voor zichzelf
Lees ook:Beste mannen, zeg dit nooit tegen je vrouw!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>