Wat zegt het bed over de man?

Wanneer je in zijn slaapkamer belandt, is het misschien wat laat om nog NEE te roepen, maar toch: kijk eens naar zijn sponde.

Beddenspecialisten weten het volgende te vertellen over soorten bedden en de man die er zijn nachten in doorbrengt…………

WATERBED
Deze man leeft redelijk avontuurlijk. Hij gelooft in experimenteren en is te porren voor leuke nieuwigheden die hem tot rust brengen. Bij hem zal het dus nooit saai zijn, maar ook nooit te vermoeiend.

MATRAS OP DE GROND
Deze jongen heeft echt geen idee wat hij wil en hecht weinig waarde aan uiterlijk of comfort. Zolang het niet te hard of te koud is, is het voor hem goed. Wil je iemand hebben die snel tevreden is én zichzelf soms helemaal kan laten gaan? Dan is deze matrassenjongen het voor jou!

LITS-JUMEAUX
Opgepast! Hij heeft zichzelf losgeweekt van zijn moeder, maar is enorm gesteld op zijn vrijheid. Hij zal maar moeilijk plaats voor je maken, zowel in zijn bed als in zijn leven. Vraag jezelf af of je altijd wilt knokken voor zijn aandacht of dat je er genoegen mee neemt dat je op plaats 2 komt. Namelijk NA hem.

BOXSPRING
Dit is een pronker: zowel in de slaapkamer als in het echte leven. Hij geeft niet zoveel om zijn slaapcomfort alswel om het uiterlijk. Alles moet er pico-bello uitzien. Grote kans dat hij langer voor de spiegel staat dan jij. Deze man vindt de verpakking even belangrijk als de inhoud.

EENPERSOONS BED
Ach ja: het moederskindje dat niet weg wil bij zijn familie of dat is vastgeroest in zijn aloude gewoontes. Deze loners ‘gaan’ meestal voor hun werk of hun hobby en zijn lastige gevallen, die niet al te goed met vrouwen om willen en kunnen gaan. Hier heb je als vriendin een lange adem voor nodig.

Illustratie: persoonlijk prefereer ik de man met hemelbed!

Lees ook:Focussen op elkaars uiterlijk is de moord voor een relatie
Lees ook:De gentleman wint terrein !
Lees ook:Een blauwe slaapkamer is goed voor de nachtrust, een caramelkleurige goed voor de seks
Lees ook:Er is inderdaad zoiets als gezonde ijdelheid
Lees ook:Bed is eerder rustplek dan seksplek geworden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wat zegt het bed over de man?

  1. Pingback: Feng Shui in de slaapkamer voor spetterende seks | Relatie

  2. Pingback: Dames: kijk naar zijn bed en je weet hoe hij is, als hij er met jou in ligt | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>