Heren: menstruerende vrouwen willen het liefst met rust gelaten en/of verwend worden

menstruatieJa mannen, die vrouwen: geen peil op te trekken zeg ik je.

En dat komt omdat zij in tegenstelling tot u heren, behept zijn met 2 geslachtshormonen. Namelijk oestrogeen en progesteron. Gedurende de maandyclus wisselen die 2 steeds qua hoeveelheid en functie……..

Dat is heel wat anders dan testosteron. Dat is 1 hormoon en dat wil gewoon: recht op het (voortplantings-)doel af.

Het meest op haar gemak voelt de jonge Nederlandse vrouw zich tijdens haar maandstonde als zij alleen is (39%) of met haar partner (33%). Het ouderlijk huis voelt altijd vertrouwd.

1 op de 6 heeft het liefste haar ouders in de buurt. Collega’s heeft de Nederlandse vrouw tijdens haar periode liever niet in de buurt (99%).

“Driekwart is tijdens de menstruatie emotioneler dan anders. 77% is chagrijniger en prikkelbaarder. Als partner geen overbodige luxe dus om hier rekening mee te houden…….

Marian Bron, marketing manager bij Libresse, die een onderzoek liet uitvoeren door Panelwizard onder vruchtbare vrouwen.

Bijna 6 van de 10 Nederlandse vrouwen heeft als ze ongesteld is behoefte om verwend te worden, die wordt gezocht in chocolade, koekjes, taart, drop en/of zuurtjes (48%), eenderde geeft aan vaker dan anders eet-kicks te hebben.

Maar verwennen doen vrouwen ook met een filmavond thuis (20%). Vriendinnen snappen natuurlijk deze behoefte: een kwart bezoekt haar vriendin dan ook tijdens deze periode thuis.

Bijna driekwart heeft tijdens haar ongesteldheid minder zin of energie om activiteiten buitenshuis te ondernemen. Het sporten schiet er daarom vaak bij in.

Lees ook:Vrouwen vinden het verdacht als mannen plots cadeautjes geven
Lees ook:Vrouwen bevredigder door (schoenen) shoppen dan door seks
Lees ook:Vrouwen flirten veel meer tijdens de zomermaanden
Lees ook:Steeds meer Nederlandse mannen gaan voor buitenlandse vrouw
Lees ook:Vrouwen vaker ‘happy single’ dan mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>