Vrouwen flirten veel meer tijdens de zomermaanden

Ondanks bikini-stress en onzekerheid of er wel het juiste kleurtje op haar vel zit, voelt de Nederlandse vrouw zich in de zomermaanden meer sexy dan anders.

Daardoor durft ze er ook op los te flirten……..

Dat blijkt uit een rondvraag van De Telegraaf VROUW onder 1538 lezeressen.

Dat deze zomer meer wegheeft van een vroege herfst deert de dames niet. Ze geven massaal aan meer ontspannen (86%) en gelukkig (80%) te zijn tijdens de vakantiemaanden.

Bovendien voelt 70% zich sexier in de zomer. Geen wonder dat meer dan de helft van de ondervraagden aangeeft nu meer te flirten dan anders.

Ook gebonden vrouwen geven hun eigen ogen goed de kost: 45% zegt in de zomer meer naar andere mannen te kijken. Ze houden het meestal op de steelse mannenblikken die ze toegeworpen krijgen, hoewel de drempel tot vreemdgaan tijdens de zomer iets lager ligt, blijven ze in 9 van de 10 gevallen trouw aan hun hubby, zeggen ze.

41% vindt seks in de zomerabsoluut lekkerder dan in de rest van het jaar. Uit eerder onderzoek bleek al eens dat de herfst de meest veilige en intieme periode van het jaaris voor mensen die een vaste relatie hebben en dan ook de meeste singles weer driftig aan het daten slaan.

Buienradar.nl voorspelt dat het de komende 2 weken zo rond de 20 graden blijft. Maar ook eind augustus wil nog weleens een hittegolf geven.

 

Lees ook:Flirten is goed voor je
Lees ook:Herfst is veiligste periode voor relatie
Lees ook:Vrouwen piesen deze zomer meer buiten de pot dan mannen
Lees ook:Blootonderzoek legt veel schaamte bloot
Lees ook:Flirten: mannen willen subtiele aanrakingen, vrouwen oogcontact

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>