Vrouwen sparen actiepunten voor zichzelf, mannen voor ……. hun vrouw

DEWaardepuntenDoosjeHet begon ooit met de punten van Douwe Egberts: knippen maar en op die manier zijn er in Nederland heel veel koffiekannen en serviezen bij elkaar gesprokkeld.

Vervolgens kwamen de airmiles en nu is er bijna geen winkel meer die niet zonder pasje en actiepunten werkt.

De meeste vrouwen doen mee aan spaaracties om producten te kopen die voor zichzelf bestemd zijn. Dit in tegenstelling tot mannen, zij sparen punten om haar te verrassen……..

Dit blijkt uit onderzoek van internetonderneming ZeroDeals onder 680 Nederlanders tussen de 16 en 65 jaar oud die online winkelen.

9% van de vrouwen geeft aan dat ze van plan is om voor haar partner te sparen, terwijl 24% van de mannen meedoet aan spaaracties om zijn partner te verrassen. 1 op de 3 respondenten blijkt zelfs bereid om langer dan 2 jaar te sparen voor een artikel.

Daarnaast geven de ondervraagden aan kortingspassen die in de winkel getoond moeten worden, zoals airmiles, niet handig te vinden. Slechts 14% geeft dit als meest comfortabele methode aan. Ook de plakzegels bleken geen favoriet te zijn, slecht 3% gaf aan deze nog te gebruiken.

De populairste producten waar Nederlanders voor sparen zijn gadgets, parfum, keukenapparatuur, tablets en erotische artikelen.

Lees ook:Persoonlijke cadeaus scoren het best
Lees ook:Vrouwen hebben vollere spaarpotjes dan mannen
Lees ook:Schaamproducten: zelfs partner mag vaak niet weten wat online aankopen zijn
Lees ook:Vrouwen zijn gieriger met kleding voor hun man dan voor zichzelf
Lees ook:Van afgeprijsde schoenen krijgen vrouwen slappe knieën, mannen van elektronica

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>