‘Voetbalvrouw’ worden? Roept u maar!

Geld als water, creditcards in alle kleuren van de regenboog, dure modemerken die je willen sponsoren en je huis laten inrichten door een designer: het is wat een voetbalvrouw allemaal ten deel valt.

Een jongemeisjesdroom? De laatste jaren zien we steeds meer van de andere kant van hun bestaan. In Engeland spatten de huwelijken tussen de voetballers en hun ‘WAG’s’ als zeepbellen uiteen, en ook de huwelijksbeloften van onze zo bejubelede Oranje-jongens worden gebroken.

Vrouwen die de meestbegeerde ‘partij’ aan zich hadden weten te binden middels hun huwelijk, worden eenzaam en verdrietig gekiekt…….

Sylvie had in tegenstelling tot vele andere voetbalvrouwen, een eigen succesvolle carrière. Maar blijkbaar was dat ook geen goed idee, want zij en haar voetballer leefden langs elkaar heen en groeiden uit elkaar.

Constante media-aandacht, andere vrouwen die om ‘je vent’ heen hangen in de hoop op meer, talloze voetbalwedstrijden en -trainingen in het buitenland.

De krant Metro somde vorige week reeds een aantal voetbalhuwelijken op die de laatste jaren het loodje legden.

1. Edgar Davids & Olcay Gulsen
2. Ruud Gullit & Estelle Cruijff
3. Frank & Monique Rijkaard
4. Bryan Roy & Nada van Nie

Ook benadrukt de krant de biografie van oud-Ajacied Andy van der Meyde die met zijn boek binnenloopt waarin hij niet vertelt hoe goed hij kon voetballen en hoe hij alles overhad voor zijn sport, maar waarin hij wel tot in de details beschrijft hoeveel hoeren hij neukte, hoeveel whisky hij zoop en hoeveel coke hij snoof.

De prachtige, alom benijde voetbalvrouwen worden namelijk massaal openlijk vernederd door hun rijke, ballende echtgenoten, schrijft sportjournaliste Alison Kervin in haar 3e boek over de WAG-cultuur.

Voetbalvrouw worden? Wie nog, roept u maar!

De fictie van de serie ligt niet ver van de werkelijkheid!

Lees ook:Had Prinses Diana affaire met Franse president?
Lees ook:De allereerste zoen die ooit op bewegend beeld werd vastgelegd (1896)
Lees ook:Hoe krijg ik die super-relatie?
Lees ook:Hoe hoger haar hak, hoe lager jouw aandelenkoers
Lees ook:Boek Isa Hoes over Antonie Kamerling: ‘Geen luchtig verhaaltje’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Voetbalvrouw’ worden? Roept u maar!

  1. Pingback: Vraag het Sylvie, Ramona en Angela: trouw een voetballer en toucheer vette alimentatie | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>