Na 4 jaar doodgewaand te zijn, blijkt je vent nog te leven

In 2005 verdween Patrick McDormett, de geliefde van Olivia Newton John tijdens een vistripje spoorloos van de aard- en waterbodem.

Na een periode van intense rouw vond Olivia nieuw geluk bij haar nieuwe man John, maar haar zoektocht naar Patrick ging al die tijd door.

Nu heeft die laatste laten weten helemaal niet gevonden te willen worden………….

Al sinds Patricks verdwijning gaan geruchten dat hij zijn dood in scène zette om schuldeisers te ontlopen.

Op het moment van verdwijning was hij verwikkeld in een juridische strijd om de alimentatie voor zijn zoon Chance.

2 maanden voor hij verdween, had een rechter bepaald dat hij alle alimentatie, die hij 9 jaar had verzuimd te betalen, alsnog moest voldoen aan zijn ex-vrouw.

Onderzoekers die op de zaak zijn gezet, zouden in februari een fax hebben ontvangen, waarin staat dat hij nog leeft, dat het goed met hem gaat en dat hij onschuldig is. Ook smeekt hij te stoppen met zoeken naar hem.

Sinds februari zouden namens Patrick McDermott 3 telefoontjes zijn gepleegd naar privédetective Philip Klein uit Texas en zijn medewerkers. Na eisen om meer bewijs dat het echt om de vermiste gaat, zou Klein een foto hebben ontvangen van de inmiddels 52-jarige Patrick, waarop te zien is dat hij zijn haar zwart heeft geverfd.

Uit nieuwe bewijzen blijkt verder dat Olivia’s voormalige partner, met wie ze al 9 jaar een relatie had, reeds 6 maanden van tevoren voorbereidingen trof en dat hij geld opnam van 2 rekeningen voordat hij er tussenuit kneep.

Detective Klein denkt dat zijn zaak bijna rond te hebben “Deze zaak is voor 94% opgelost. De overige 6% is opgelost als ik McDermott voor me zie zitten.”

Lees ook:Gemiddelde partner-alimentatie flink omhoog gegaan
Lees ook:Partner-alimentatie is een recht, maar kan een plicht worden
Lees ook:Wat te doen als je partner vreemd gaat
Lees ook:Facebook is Big Brother
Lees ook:Rondkomen na de scheiding

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Na 4 jaar doodgewaand te zijn, blijkt je vent nog te leven

  1. Pingback: ‘Verdwenen’ man Olivia Newton John terug gevonden | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>