Wat te doen als je partner vreemd gaat

Hij heeft plotseling een pincode voor zijn telefoon ingesteld. Zij moet opeens wel heel veel overwerken. Het bed is voor de tweede keer in de week verschoond. Ze gaat volledig opgetut naar ‘kantoor’. Hij zit opeens veel vaker op zijn telefoon. De geur van vrouwenparfum op zijn shirt. De signalen van vreemdgaan zijn eigenlijk zó herkenbaar en voor de hand liggend. Toch gaan vreemdgangers massaal de mist in bij bovenstaande basale zaken.

Vermoed je dat je partner vreemd gaat, dan kun je natuurlijk zelf op onderzoek uitgaan. Hem of haar confronteren en zorgen dat er een eind aan komt. Maar heb je geen bewijs en enkel vermoedens, dan kan een privé detective uitkomst bieden. Nu denk je bij een privé detective misschien al snel aan Sherlock Holmes taferelen of Hollywoodschandalen (hallo Ray Donavon), toch is het een eenvoudige tool die bij overspel steeds vaker wordt ingezet.

Hedendaagse privé detectives hebben veel verschillende taken variërend van digitale research tot het veldwerk. Een privé detective helpt bij het oplossen van vraagstukken, waarbij de politie u vaak niet direct kan helpen, zoals overspel of vreemdgaan. Hij gaat undercover om fotografisch bewijs te verzamelen. Met de hedendaagse middelen kunnen detectives snel en doelgericht werken en slagen ze er in no time in harde bewijzen te leveren. Benieuwd naar de kosten van een dergelijk onderzoek? Vul op Activecsi.nl uw gegevens in en u weet precies wat het gaat kosten.

Schuinsmarcheerders hebben geen schijn van kans met Active CSI!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer