Een snoezige roze babykamer en toen bleek het er eentje met een piemeltje

eggSoms worden piemeltjes bij baby-echo’s over het hoofd gezien. Daarom zeggen ze na een ‘pretecho’ ook altijd dat het 95% zeker is dat je een jongen of meisje krijgt, maar eigenlijk zitten ze in bijna 100% van de gevallen wel goed.

Bijna dan. Want een Britse die al een zoon had en te horen kreeg dat er nu een dochter onderweg was leefde maanden op een roze wolk. Zo richtte ze ook haar babykamer in met de naam Lily Mae al op de muur.

Koekoek hallo, en toen kwam er eentje met een slurfje………

De 25-jarige Sarah Sharples ging lekker winkelen en maakte €600,= stuk aan roze kleertjes en €1100,= aan de babykamer en nog eens €1000,- aan een superdeluxe roze kinderwagen.

En de naam Lily-Mae schilderde het stel reeds in levensgrote op de roze babykamermuur. Vrienden en familie kochten persoonlijke cadeaus met de naam Lily-Mae erop geprint.

Sarah beviel keurig op de uitgerekende dag van een……… kerngezonde zoon.

“Toen de vroedvrouw me vertelde dat het een jongetje was, begreep ik er helemaal niks van. Alle echo’s lieten een meisje zien,” vertelt Sarah aan Inquisitr.

Sinds de komst van Joseph wordt er volop geschilderd om de kamer een ander tintje te geven. Gelukkig kon het gezin veel spullen omruilen. “We hebben nog steeds een berg roze spullen die we niet terug kunnen brengen. We hopen dat we ooit een meisje zullen krijgen.”

Lees ook:Zwanger worden, maar dan wel zeker weten dat het een dochter wordt…
Lees ook:Grote borsten tijdens de zwangerschap? Dan wordt het een meisje!
Lees ook:Koekoek hallo: baby wordt geboren met spiraaltje in de hand
Lees ook:Broer en zus vinden elkaar na 36 jaar terug via datingsite
Lees ook:Verboden liefde: als het vlam vat tussen docent en leerling

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>