Broer en zus vinden elkaar na 36 jaar terug via datingsite

Vorige week berichtten we u over een Britse vrouw die na een aantal weken contact via een datingsite een afspraakje maakte met een man waarvan ze het gevoel had ‘hem al heel lang te kennen’.

Tijdens hun lunch kwamen ze erachter dat ze elkaars broer en zus zijn.

36 jaar geleden scheidden hun ouders en Sarah ging met haar moeder in Edinburgh wonen en haar broer George met zijn vader in Londen…………..

Een kans van 1 op de 500 miljoen. Zo schatten bookmakers het onwaarschijnlijke verhaal van Sarah Kemp (42) en George Bentley (47) in. “We waren al enkele maanden aan het chatten. Pas toen we op onze eerste ontmoeting herinneringen aan onze kinderjaren ophaalden, viel het kwartje” vertelt Sarah.

Zij was 6 jaar en haar boer 11 toen hun ouders Felicitiy & David Bentley in 1975 uit elkaar gingen en ver van elkaar een nieuw leven opbouwden. Hun ouders ~die beiden ongehuwd bleven~ spraken elkaar nooit meer en ook de kinderen zagen elkaar niet meer terug. George heeft zijn zus nog geprobeerd op te sporen, maar Sarah had na een huwelijk de naam van haar ex-man aangehouden.

In november jongstleden raakten ze aan de chat op datingsite ‘Forget Dinner’. En het klikte. Zozeer dat Sarah vanuit het verre Edinburgh naar Londen vloog voor een eerste afspraakje in de favoriete pub van George. “We genoten van elkaars gezelschap en kwamen tot de conclusie dat we ongelooflijk veel gemeen hadden.” Hoeveel dat is, bleek toen ze over hun kinderjaren in Ashford begonnen.

“‘Het is niet waar’, dachten we, ‘we zijn verdorie broer en zus’. We waren totaal verrast, dolblij, maar ook een beetje beschaamd over de romantische woordjes die we via de chat uitgewisseld hadden.”

Daarop hebben broer en zus een fles champagne ontkurkt en raakten ze die avond niet bijgepraat. George vloog sindsdien al 2x naar Edinburgh. “Het was de ontmoeting van mijn leven. We willen elkaar nu zo vaak mogelijk zien”, vertelt hij.

Bron: The Daily Record

Lees ook:Stel ontdekt na half jaar relatie dat ze broer en zus zijn
Lees ook:Vrouw date man die haar broer blijkt te zijn
Lees ook:Verboden liefde: als het vlam vat tussen docent en leerling
Lees ook:Hartpatiënt stapelverliefd op zus van man wiens donorhart hij heeft
Lees ook:Vriendinnen ontdekken dat ze dochters van dezelfde spermadonor zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>