Hoe sexy is het kont-decolleté?

Kont-decolletéVeel mensen zijn blij dart die hele lage heupbroeken weer wat’uit’ zijn.

De boven de broekrand uipuilende ‘lovehandles’ of tatoeages vonden veel mannen dan ook niet sexy bij vrouwen. ‘

Een kontgewij’ heb ik een man weleens horen verzuchten.

Maar eigenlijk is de zichtbare bilspleet iets uit de mannenwereld.

Daar stond ie ook wel bekend als het bouwvakkers-decolleté.

En voor je het weet maken ontwerpers er dan een mode-issue van………..

Alhoewel ik denk dat het borstendecolleté altijd wel zal blijven, beweren de mode-goeroes dat deze voorspleet passé is. En dus schakelen ze over op de blootheid van vrouws achterzijde. Maar ‘how low can you go’? Nou zo laag dus als op dit plaatje.

Dit is het twitter-offensief van Playmate Coco. Zij toonde trots haar nieuwe, witte jurk aan haar Tweetvrienden. De halterjurk heeft een open rug, die nét iets dieper komt dan normaal, en het begin van een fraai gewelfd achterste toont.

Als je als dame dus in de gezegende positie bent doordat je uitgerust bent met een dergelijke ‘zithoek’; dan lijkt het me wel iets voor feestjes en partijen.

Maar voor het dagelijkse straatbeeld hoop ik dat de hoge taillebroeken snel weer massaproductie zijn. Want zeg nou zelf: om je kind uit de SUV te hijsen of voor een tochtje op de racefiets lijkt me dit kont-decolleté niets. Of denken billenmannen daar anders over?

Lees ook:Geen zin in seks
Lees ook:Mannen geven meer geld uit aan eerste date dan vrouwen
Lees ook:De ‘dikke kont’ maakt mooi en gezond
Lees ook:Na hoeveel keer daten kun je met elkaar naar bed?
Lees ook:Bruce Jenner als sexy vrouw op cover Vanity Fair

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe sexy is het kont-decolleté?

  1. Pingback: Plastisch chirurg bakt er geen reet van | Relatie

  2. De Pizzaman

    Nou, zelfs ik als billenman vindt dit niet echt mooi. Enne… zoals die foto is genomen, kan je misschien spreken van ‘een fraai gewelfd achterste’ – maar die kont is 2x zo breed a;ls d’r schouders. Misschien dus eerder een peerfiguur.

    Overigens gaat het mij meer om de verhouding van het geheel, inclusief het (al dan niet slecht) humeur, of karakter. Billen zijn daarbij vooral mooi als ze rond zijn, aan de onderkant en ‘in profiel’. En niet per se als er een spleet boven de broekrand uit komt – vrouwen hebben soms een flink stel billen en andere wat minder. Dat beteklent dan ook bij dezelfde broek heeft de ene vrouw een halve brievenbus er bovenuit en de andere wellicht niets.

    Doet mij dus niet zoveel. Afschaffen die handel. Overigens mag die tattoo best, zo lang het maar niet de naam van een vorig vriendje is. In dat geval adviseer ik… schuurpapier… ;-)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: FILMPJE: pronte vrouwenborsten en gezonde mannenlokken vinden elkaar | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>