Veel vrouwen raken wel degelijk opgewonden van een miljonair

Sugar-Daddies---Generic-jpgHet is zo oud als de wereld: mannen willen een zo mooi mogelijke vrouw en vrouwen willen een man die hen en hun kind financieel goed kan onderhouden.

Zijn alle vrouwen dan golddiggers?

Nee, dat valt reuze mee……

De in Las Vegas gevestigde website SeekingMillionaire.com, waar vrouwen afspraakjes maken met miljonairs, deed een onderzoek onder 14.371 vrouwelijke leden die allemaal seksueel contact met een miljonair hadden gehad.

90% van hen vond het contact bevredigend en 38% is zelfs van mening dat de rijkdom van een man hem seksueel aantrekkelijker maakt.

Toch vindt bijna de helft een goede techniek in bed nog steeds het belangrijkst. 11% vindt het belangrijk dat een man een knap uiterlijk heeft en 5% wil graag een grootgeschapen man.

“Uit dit onderzoek blijkt dat succesvol zijn niet alleen leidt tot meer rijkdom”, aldus Brandon Wade, oprichter van de website.

“Macht is het ultieme afrodisiacum en welvaart zorgt voor meer succes in de liefde. Er goed uitzien is altijd meegenomen, maar veel geld hebben zorgt voor meer succes. Geld maakt gelukkig, niet alleen jezelf, maar ook je partner.”

Lees ook:Apart geadopteerde tweelingzussen vinden elkaar na 25 jaar via YouTube
Lees ook:Succes is volgens vrouwen een mooie relatie en een dito banksaldo
Lees ook:Zo zie je of een man de potentie heeft om rijk te worden
Lees ook:Mooie vrouwen manipuleren de heren
Lees ook:Jonge vrouwen willen Mr Big, hun moeders Mr Feel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>