Mooie vrouwen manipuleren de heren

Nogal logisch, we wisten het allemaal wel, mooie vrouwen kunnen kunstjes en trucjes uit hun hoed toveren om zo dingen gedaan te krijgen van de mannen.

Daar is geen onderzoek voor nodig, maar wat wel interessant is: waarom trappen mannen daar in? Evolutie: die zorgt dat mannen veel seks willen met vrouwen, vooral jonge en mooie vrouwen. Maar is dit zo eenvoudig?

De onderzoekers ontdekten dat mooie vrouwen, vaker dan mooie mannen, manipuleren om te krijgen wat ze willen. Ze spannen mannen voor hun karretje om gunsten, geld en klusjes gedaan te krijgen. En vergeet de kadootjes en het geld niet.

Vrouwen doen dat vooral door zich te gedragen alsof ze seksueel geïnteresseerd zijn in de mannen. We hebben in een vorig blog al gelezen hoe het brein van de man, als hij een sexy vrouw aanschouwt, ineens zo slap als natte kroepoek wordt (andere delen blijven wel functioneren…). Dus zal de evolutie hier toch mee te maken hebben?

“Al in prehistorische tijden vonden mannen aantrekkelijkheid in een vrouw bijzonder belangrijk. Belangrijker dan vrouwen, die hun mannen liever rijk dan knap zien. Als mannen dus een jonge, sexy vrouw zien, willen ze daar – bewust of onbewust – graag mee van bil. Dat is de eerste stap richting het verlenen van gunsten.”

Maar mannen moeten toch weten dat ze gemanipuleerd worden? Ze zijn toch niet zo dom! Waarom laten ze dit toe? Ze schijnen er met open ogen in te trappen. Maar dat maakt ze niet uit. Het kan ze niet schelen.

De evolutie komt ook hier weer om de hoek kijken: mannen kunnen met zoveel vrouwen paren als ze willen, nageslacht is goed, het maakt niet uit hoeveel je er op de wereld zet, je kunt er gewoon bij weglopen en een andere vrouw bevruchten.

Lees ook:10 dingen die mannen niet gaan begrijpen van vrouwen
Lees ook:Mooie mensen vinden moeilijk partner
Lees ook:Mannen laten zich middels sexy trucs vaker online oplichten dan vrouwen
Lees ook:Waarom mannen naar mooie vrouwen blijven kijken I
Lees ook:Vrouwen worden steeds mooier. Mannen niet.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mooie vrouwen manipuleren de heren

  1. valerie

    haha inderdaad. Al stoppen de meeste vrouwen, zeker ik,
    by t verkrygen van de gunsten! van de seks komt dus niks, haha.
    Alleen als de man dat verdient, moet-ie wel knap, lief, leuk,
    en trouw zijn.. maja die bestaan niet ! ;D dus k neem hier genoegen
    mee! X

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>