‘Van paarden aaien gaat je homoseksualiteit over’

De pastor van de Cowboy Church of Virginia heeft een ontdekking gedaan.

Hij zegt dat je homoseksualiteit kunt ‘genezen’ door paarden te aaien.

Door de eeuwen heen is al vaak geprobeerd om homo’s te ‘bekeren’, maar deze ‘oplossing’ is nieuw……….

Raymond Bell noemt homoseksualiteit weliswaar geen ziekte. “Het is eigenlijk een soort verslaving, en die is niet  te genezen zoals een kwaal, omdat het in feite gaat om een keuze van de persoon”.

Om de verslaafden te helpen biedt Equine Assisted Psychotherapy een oplossing. De sessies, die onder meer het aaien van paarden inhouden, kunnen iedereen helpen die een homoseksuele levensstijl aanhangt, beweren ze. Ook van andere verslavingen, zoals seks, drugs en alcohol kan men al paarden aaiend verlost worden.

Hoe die ‘therapie’ dan exact werkt kan Bell niet zeggen, maar ze zou homo’s mannelijker maken. Bovendien zou ze duidelijk maken hoe iemand ‘betrokken’ is geraakt in de verslaving der homoseksualiteit, zoals door verkrachting, verlating, het gebrek aan een mannelijk rolmodel, misbruik en een laag zelfbeeld.

Zogenaamde conversietherapie, waarbij gepoogd wordt homo’s om te turnen tot hetero’s, kwam de voorbije maanden in de belangstelling doordat de staat Californië dergelijke praktijken verbood bij minderjarigen. Die wet wordt momenteel echter tegengehouden door een hooggerechtshof

Lees ook:Palestijn de cel in na seks met Israëlische
Lees ook:Moslims en bevindelijk gereformeerden vinden homo’s onacceptabel
Lees ook:Een homohater is 9 van de 10x zelf homo
Lees ook:Homoseksueel worden jongens via hun moeder en meisjes via hun vader
Lees ook:Lesbische melk wordt uitgespuugd in Rusland

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>