Hoe sexy is de man met bril?

Het lijkt alsof veel van de mode-issues uit de 70′er jaren met een modern jasje terugkeren.

In artistieke kringen is het al een paar jaar hot om af en toe als man je baard welig te laten groeien en ook de bril doet zijn rentree.

Lang werd gedacht dat een brildrager qua sexappeal in het nadeel was.

Mannelijke celebs zoals Justin Timberlake (zie illustratie) en Johnny Depp laten echter het tegendeel zien en vele modieuze heren volgen hun voorbeeld……..

Driekwart van de vrouwen zou vinden dat een bril een man zelfs aantrekelijker maakt, maar dit zijn dan ook wel cijfers uit een enquête van brillenverkopert SelectSpecs.com.

Zij gingen de straat op met foto’s van 5 mannelijke en vrouwelijke modellen, zowel met als zonder bril en vroegen voorbijgangers cijfers te geven. Alle 5 de modellen werden sexyer, arbeidsbekwamer, betrouwbaarder én intelligenter gevonden met de fok op hun neus.

Vooral mannen bleken in het voordeel. Zo vonden de vrouwen hen met bril 38% aantrekkelijker en 35% intelligenter met het accessoire. De woordvoerder van de online brillenzaak: “Er zijn heel wat misvattingen over brillen, bijvoorbeeld dat die je gezicht zouden verbergen. Maar een goed gekozen montuur geeft je gezicht extra karakter en kan je sterke punten beter doen uitkomen.”

Lees ook:Bij mannen kun je intelligentie van hun gezicht lezen, bij vrouwen niet
Lees ook:Geel getint gelaat maakt man aantrekkelijk
Lees ook:Vrouwen willen geen man met een ‘poffertjeshoofd’
Lees ook:Mannen willen geen trots kijkende vrouw. Vrouwen willen dit van een man juist wel
Lees ook:Mannen zijn genetisch geprogrammeerd om op domme vrouwen te vallen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>