Mannen denken dat het hebben van gadgets hen sexy maakt. Ah gossie….

In iedere volwassene schuilt ergens nog het kind dat hij of zij vroeger was. En dat is maar goed ook, want als je dat kwijt bent word je pas echt een zeurpiet.

Bij de heren springt het kind eruit op het moment dat het om ‘speeltjes’ gaat: mooie auto’s, een supersonische smartphone en natuurlijk een achteloos uit de zak stekende iPad. Nou denken mannen ook nog eens dat ze daardoor sexy overkomen. Ach gossie toch…………

64% van de vrouwen vindt echter dat deze toys for boys de heer in kwestie helemaal niet aantrekkelijker maken. Wat dan wel heren? Baby’s en/of honden! Als je zelf geen kind heb, ga dan op zaterdag het winkelcentrum maar eens in met de baby van vrienden. Moet je eens opletten hoeveel vrouwelijke aandacht je opeens hebt.

Ben je meer een beestenman, kies er dan voor om indruk te maken met een hond. Uit een test van de site Retrevo bleek dat mannen met een hond vele malen meer vrouwen bekoren dan mannen met een iPhone of andere ‘wannahaves’.

Lees ook:Vrouwen met een hond in huis baren gezondere kinderen
Lees ook:Kinderen die opgroeien met een hond zijn ook geestelijk gezonder
Lees ook:De hond als ‘postillon d’amour’
Lees ook:Jonge vrouwen worden blijer van een hondje dan van een baby
Lees ook:Single mannen: neem een labrador!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>